σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Προσαρμοσμένη εκτυπώνονται πετσέτα μπάνιου κεντημένο με φωτογραφία ή το όνομα


Για έναν γάμο, μια εκδήλωση ή απλά για το μωρό σας, ανακαλύψτε εξατομικευμένες πετσέτα μας με μια εικόνα των αγαπημένων σας.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
23,90 €
- 69 ψηφοφορίες
7 σχόλια
22,90 €
21,76 €
- 54 ψηφοφορίες
3 σχόλια
34,90 €
- 24 ψηφοφορίες
2 σχόλια
48,90 €
- 21 ψηφοφορίες
2 σχόλια
34,90 €
- 11 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
34,90 €
- 23 ψηφοφορίες
3 σχόλια
48,90 €
- 21 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
34,90 €
- 21 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
34,90 €
1 ψηφοφορίες

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Πετσέτες Προσαρμοσμένη» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

εξατομικευμένη πετσέτα για κάθε περίσταση

Τι ένα πρωτότυπο δώρο: ένα εξατομικευμένο χρώμα και πετσέτα για όλη την οικογένεια: άνδρας, γυναίκα, παιδί και ακόμη και το μωρό!

Για ένα νεογέννητο, ήρθε στον κόσμο τις τελευταίες ημέρες και η οποία σύντομα θα ανακαλύψετε το σπίτι του, μια πετσέτα με φωτογραφία και π.χ. ημερομηνία γέννησης του θα κάνει ένα εξατομικευμένο δώρο για γέννηση, ιδανικό για τους νέους γονείς. Αυτό θα αποτελέσει ένα χρήσιμο σκοπό στην παρούσα και μια μόνιμη μνήμη για το μέλλον.

Μεγαλώνοντας, τα παιδιά σας θα είναι στην ευχάριστη θέση να έχουν τη δική τους προσωπική πετσέτα με μια εικόνα του αγαπημένου τους αστέρι. Για το μπάνιο γίνεται μια πραγματική ευχαρίστηση, επιλέξτε το πρωτότυπο δώρο με την ευκαιρία της επιστροφής στο σχολείο ή για τα γενέθλιά τους!

Και για τους πιο ενεργητικός από αυτά, μπορούν ακόμη και να είναι εξοπλισμένο με μια πετσέτα μικροϊνών, πολύ συμπαγής για να γλιστρήσει σε σακίδια τους για την περίοδο λειτουργίας τους κολύμβηση ή το ποδόσφαιρο. Με τους φίλους τους, θα είναι στην ευχάριστη θέση να δούμε μια πετσέτα σπορ που φέρει την εικόνα του αγαπημένου αθλητή τους.

Αφήστε τον πρωτότυπο τρόπο μπάνιο με εξατομικευμένες πετσέτα

Τέλος για τους λάτρεις του, ένα σύνολο από 2 πετσέτες προσωποποιηθούν με τα ονόματά τους θα είναι ένα τέλειο εξατομικευμένο δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, για ένα γάμο ή ένα ράφι!

Μην ξεχάσετε να φέρετε το καλοκαίρι στην εξατομικευμένη πετσέτα σας για να σας épatiez παραθεριστές που σας πλησιάζει. Πολύ χοντρό και άνετο, κεντημένες πετσέτες μας σας επιτρέπουν να απολαύσετε τον ήλιο, ενώ χαλαρώνετε στην άκρη του νερού. Για να ευχαριστήσουν μια γυναίκα, να επιλέξουν ένα από τα μοντέλα μας σαρόνγκ κλωστοϋφαντουργίας σφουγγάρι, ιδανικό για μετά το μπάνιο ή πηγαίνοντας στην παραλία με τους φίλους σας.

Καταλάβατε, ένα εξατομικευμένο πετσέτα για τον εαυτό σου είναι ένα δώρο που μπορεί να εξυπηρετεί και τους άνδρες και τις γυναίκες και όλες τις ηλικίες, τόσο για τα Χριστούγεννα, γενέθλια ή Ημέρα του Πατέρα! Με το έξυπνο και διασκεδαστικό Οδηγό προσαρμογής μας, είναι πολύ εύκολο να κάνει τη δημιουργία σας. Στη συνέχεια, το προσωπικό μας να φροντίσει τα πάντα για να κάνουν τέλειο δώρο σας!

Επιλέξτε ανάμεσα σε μια κεντημένη πετσέτα με ένα κείμενο, ένα αστείο μήνυμα ή ένα όνομα και μια εξατομικευμένη πετσέτα με μια εικόνα των τελευταίων διακοπών σας. Θα βρείτε ανάμεσα σε χρώμα πετσέτα επιθυμητή κλίμακα μας κυμαίνονται από μαύρο μέσω πράσινο, κίτρινο σε λευκό, θα καταλάβετε είστε χαλασμένοι για την επιλογή!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.