σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Εξατομικευμένη πετσέτα μπάνιου και το μωρό ακρωτήριο με τη φωτογραφία ή το όνομα


Για τη γέννηση ενός μωρού ή βάπτιση, ανακαλύψτε πετσέτες μωρό μας εξατομικευμένες με τη φωτογραφία και το μήνυμα σας.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένη τα ρούχα του μωρού» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Εξατομικευμένη πετσέτα μωρό για κάθε περίσταση

Το μπάνιο του μωρού είναι μια σημαντική στιγμή στην ημέρα της. Είναι ζεστό, ανακάλυψε το σώμα του και την αίσθηση του νερού στο δέρμα της, ενώ έχοντας τη διασκέδαση με τα παιχνίδια του. Όχι για να σπάσει αυτή τη στιγμή χαλάρωσης, είναι σημαντικό να βγούμε από το μπάνιο στα ήρεμα και καλά καλύπτονται, ώστε να μην πιάσει κρύο ή ρίγος. Ένα τελετουργικό που απαιτεί μια μαλακή πετσέτα και τυλίξτε καλά και αν είναι πρωτότυπο, θα κάνει αυτή τη μοναδική στιγμή.

Προσφέρουμε προϊόντα που κατασκευάζονται από απορροφητικό υλικό, 100% σφουγγάρι βαμβάκι, εξαιρετικά μαλακό να μην ερεθίσει το ευαίσθητο δέρμα του νεογέννητου. Ένα μωρό εξατομικευμένες πετσέτα θα απορροφήσει οποιαδήποτε υγρασία αφήνοντας το δέρμα πολύ μαλακό και στεγνό. Είναι εφοδιασμένο με κουκούλα που στεγνώνει επίσης την τέλεια τα μαλλιά για ένα πλήρες και την ευημερία του παιδιού.

Δώστε ένα μοναδικό δώρο μωρών με ένα εξατομικευμένο πετσέτα μωρό

Πρώτα να επιλέξετε το χρώμα του περιγράμματος γύρω από το προϊόν και να κατεβάσετε την καλύτερη εικόνα του νεογέννητου, ή ένα παιδιάστικο εικόνα. Προσθέστε μερικές λέξεις, όνομα, ημερομηνία γέννησης, θυμηθείτε να αλλάξετε το τυπογραφίας χρησιμοποιώντας τις γραμματοσειρές που προσφέρονται από σε απευθείας σύνδεση βοηθός μας. Θα έχει έτσι μια όμορφη πετσέτα με κουκούλα προσαρμοσμένη, γέννηση ενός δημοφιλές δώρο για νεαρές μητέρες.

Χειριζόμαστε την πανομοιότυπη αναπαραγωγή της σύνθεσης σας. Τα χρώματα και οι αντιθέσεις θα λαμπρύνει με την τεχνική της εξάχνωσης χρώματος μας που διαπερνά τις χρωστικές ουσίες απευθείας στο υλικό. Κρατώντας εγγυημένης παρά τις πλύσεις του μηχανήματος.

Εξατομικευμένη πετσέτα μωρό είναι ένα ιδανικό δώρο γέννησης για ένα βρέφος, εκτός από την στολή της μητρότητας, ή απλά για να ευχαριστήσει την ευκαιρία της γενέθλια ή τα Χριστούγεννα. Η νέα μαμά θα εκτιμήσουν αυτό το ευαίσθητο προσοχή και να κρατήσει το εξατομικευμένο δώρο θυμάστε καιρό.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.