σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Υπόθεση Sony Xperia Ζ1, Ζ2 ή Ζ3 Προσαρμοσμένη εκτυπώνονται με Φωτογραφία


Βρείτε τα κοχύλια μας sony εξατομικευμένο με μια εικόνα και ένα μήνυμα. Προσαρμόστε το τηλέφωνό σας σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις επιθυμίες σας.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Τηλέφωνο & Tablet Προσαρμοσμένη υπόθεση» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Sony Προσαρμοσμένη υπόθεση για κάθε περίσταση

Θέλουν να δώσουν μια μοναδική εμφάνιση στο φορητό της Sony; Με Gravissimo, εδώ είναι μια πρωτότυπη ιδέα για δώρο για το καλύτερο φίλο σας ή τον ξάδελφό σας. Για τους κατόχους του τηλεφώνου της Sony, προσφέρουμε καλύμματα για να διαμορφώσετε με ένα μήνυμα φωτογραφία ή το χρώμα.

Ένα μοναδικό και πρωτότυπο στυλ, με εξατομικευμένες smartphone της Sony

Είτε πρόκειται για γενέθλια, για την ημέρα των Χριστουγέννων ή του Πατέρα, τους αγαπημένους σας θα είναι στην ευχάριστη θέση να λάβετε ένα εξατομικευμένο δώρο για την εικόνα τους και τη γεύση τους!

αναμνήσεις των διακοπών, η φωτογραφία του αγαπημένου τραγουδιστή του, το λογότυπο της αγαπημένης ομάδας ποδοσφαίρου του, ... οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και είναι στο χέρι σας να δημιουργήσετε διασκεδαστικό! Το αποτέλεσμα θα εκπλήξει τον παραλήπτη δώρο. Αυτός θα είναι περήφανοι να φοράτε κάθε μέρα στο πίσω μέρος του φορητού υπολογιστή του που η Sony εξατομικευμένης μοναδικό και πρωτότυπο κύτους.

Εξατομικευμένη κέλυφος της Sony με τις φωτογραφίες σας

Επίσης καλό για έναν άνθρωπο από ό, τι για μια γυναίκα ή έναν έφηβο, ένα έθιμο κοχύλι laptop είναι σίγουρος για να ευχαριστήσουν! Μια μικρή τιμή, μπορούν να παραγγελθούν σε διάφορα αντίγραφα με διαφορετικές προσαρμογές για να είναι σε θέση να αλλάξει τη διάθεση της ημέρας ή την τάση της στιγμής.

Με εύκολη πρόσβαση μας Οδηγό προσαρμογής, είναι πολύ απλό να δημιουργήσει και να φανταστεί κανείς μια μοναδική προσωπική κύτους Sony. Προσθέστε μια φωτογραφία, ένα σύμβολο από την επιλογή μας και ένα σύντομο μήνυμα και voila! Η ομάδα μας θα κάνει τα υπόλοιπα και το δώρο σας θα παραδοθεί σε λίγες ημέρες με την παραγωγή "Made in France" που βασίζεται στη Μασσαλία.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.