σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Προσαρμοσμένη εκτύπωση Εσώρουχα ή κεντημένα με φθηνά Φωτογραφία


Μπόξερ, στρινγκ, εσώρουχα, εσώρουχα, απλά προσαρμόσετε εσώρουχα σας με μια φωτογραφία, μια εικόνα και ένα μήνυμα. Να προσφέρει χωρίς μετριοπάθεια.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
16,90 €
- 71 ψηφοφορίες
11 σχόλια
13,90 €
- 52 ψηφοφορίες
7 σχόλια

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Προσαρμοσμένη ρούχα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένη Εσώρουχα για κάθε περίσταση

Υπάρχουν πολλές μικρές ευκαιρίες για να κάνουν τους λάτρεις δώρα, μεταξύ των οποίων και το έθιμο εσώρουχα είναι πάντα μια μεγάλη επιτυχία! Εσώρουχα κάνουν τη διασκέδαση δώρα και φθηνό που θα εκτιμηθούν για όλη την καλή διαβίωση.

Προσφορά κάτω έχει γίνει ένα κλασικό για ένα μπάτσελορ πάρτι. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και να συνθέσετε ένα μήνυμα που τους θυμίζει τα νιάτα τους, έφηβος τρέλες τους ή να τους υπενθυμίσω ότι τώρα αυτός ή αυτή δεν είναι πλέον «διαθέσιμο». Σκεφτείτε επιστήσει μεταξύ των συμβόλων που προσφέρονται από online configurator μας ή να κατεβάσετε μια φωτογραφία με σουβενίρ και μια διασκεδαστική εικόνα για να προσαρμόσετε σώβρακα άνδρα ή γυναίκα Shorty. εξατομικευμένη σήμα σας αυτό ως προκαταρκτική γάμο με μια λευκή πέτρα και χιουμοριστική που θυμίζουν παντρεύτηκε τρελή στιγμή που ήταν ενιαίο πτυχίο τους.

Πολυεστέρα έθιμο εσώρουχα εγγυηθεί επίσης τις εορταστικές στιγμές στη διάθεση για γενέθλια (σε) ένα φίλο (ε) ή για τα Χριστούγεννα. κοροϊδεύει απαλά την ηλικία του ενός συγγενή ή άλλως συγχαρώ αυτά τα όμορφα χρόνια, μια επέτειος είναι συχνά η ευκαιρία να μεταφέρει ένα μήνυμα ή χιουμοριστικό προσφορά. Φορέστε ένα άτομο ή μια μικρή προσωπική εσώρουχα σερβιετάκια με μια φωτογραφία και ένα μήνυμα είναι πάντα διασκεδαστικό για αυτούς που τα λαμβάνουν. Χριστούγεννα κάλτσες προσφέρουν επίσης σεζόν!

Προσφέρουν εξατομικευμένες εσώρουχα για μια ειδική περίσταση

Ένα όμορφο μήνυμα της αγάπης για το αρσενικό ή θηλυκό εσωρούχων μπορεί επίσης να κάνει ένα πολύ κακό Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Συμπληρώνουν έναν άνθρωπο μπόξερ για αυτόν ή ένα κορίτσι κάτω από τα ρούχα για εκείνη με υποβλητική φωτογραφία ή εικόνα, προσθέστε ένα κακό μήνυμα, μια πρόσκληση για να αγκαλιάσει, μια δήλωση της αγάπης ή γιατί όχι μια σοβαρή πρόταση γάμου και είστε έπαιξε! Πιο πρωτότυπο από το κόκκινο και το μαύρο νυχτικό, το σχήμα καρδιάς σοκολάτες ή κοσμήματα, είναι το τέλειο εξατομικευμένο δώρο για ανεμπόδιστη ζευγάρια και εραστές, με ένα άγγιγμα του χιούμορ.

Πιο κάτω στη γη, συνθέτουν μια ντουλάπα στο όνομα καθενός από τα παιδιά σας είναι μια καλή ιδέα να φέρει την ειρήνη στο σπίτι. Για να αποφύγετε τα επιχειρήματα μεταξύ των αδελφών και των επιχειρήσεων δανείστηκε "παράνομα" που τσακώνονται κάθε μέρα, να δημιουργήσει ένα μπρελόκ για κάθε μία με το όνομά τους ή την εικόνα του αγαπημένου τους ήρωα. Θα είναι εύκολο να πάρετε το δανειολήπτη στην πράξη!

Για να προσαρμόσετε άνδρας εσώρουχα ή τη γυναίκα σας, είναι απλό με online οδηγό μας. Όσον αφορά τη σύνθεσή σας, μπορείτε αμέσως να απεικονίσει τα αποτελέσματα στην οθόνη σας. Ανεβάστε τη φωτογραφία σας, ή περισσότερο από το παραμετροποίηση είναι απεριόριστη και να προσθέσετε το κείμενό σας. Εμείς πιστά αναπαράγουν το χρώμα, τη φωτεινότητα και την αντίθεση της βολής σας μέσω της τεχνικής της εξάχνωσης χρώματος μας. Οι χρωστικές ουσίες εμποτίζονται μέσα στο υλικό και εγγυάται τη σταθερότητα συναρτήσει του χρόνου, μετά από πολλές πλύσεις.

Δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη εσώρουχα για τους άνδρες ή γυναίκες

Αρσενικό ή θηλυκό εσώρουχα θα σας επιτρέψει να εκπλήξει τους αγαπημένους σας με μια ιδέα για δώρο, όπως διασκεδαστικό και πρωτότυπο. String των γυναικών, μέσα από τον τρόπο Shorty στρινγκ, μπόξερ άνθρωπος ή κάλτσες, φόρεμα μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο με αυτές τις εξατομικευμένες ρούχα.

Δημιουργήστε τον εαυτό σας την επόμενη γενέθλιά σας ή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με Gravissimo! Ανακαλύψτε όλες τις προσαρμόσιμες αντικείμενα μας να ευχαριστήσουν γύρω σας. Μπλουζάκι Εξατομικευμένη Πίνακας Φωτογραφία μέσω έθιμο κέλυφος ή φωτογραφία κούπα, θα βρείτε ό, τι για να γεμίσει όλη την οικογένεια με μια ιδέα για δώρο ή πρακτική ασυνήθιστη!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.