σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Αυτοκόλλητο, αυτοκόλλητο, εξατομικευμένες αυτοκόλλητο με φωτογραφία και κείμενο

  • Αυτοκόλλητο υψηλής χαρτί φινίρισμα.
  • 20 μεγέθη διαθέσιμα.
  • Αυτοκόλλητα για να επανατοποθετήσουν
  • Παραδίδονται σε σας μέσα σε 48 ώρες.
  • Εύκολο στην εγκατάσταση
  • εύκολο διακόσμησης σπιτιού
  • υψηλής ποιότητας
  • Πιστότητα χρωμάτων και τη λεπτομέρεια των φωτογραφιών σας
Φωτογραφία Wall Decal - 20 x 20 εκ

Επιλέξτε το μέγεθος σας

- 26 ψηφοφορίες
10 σχόλια

Φωτογραφία Wall Decal


16,90 €
Καλή διασκέδαση διακόσμηση του σπιτιού σας με αυτό το αυτοκόλλητο με την εικόνα σας. Επιλέξτε τη φωτογραφία σας και να πάρετε εξατομικευμένη αυτοκόλλητο σας για να κοσμούν το χώρο σας. - PVC Αυτοκόλλητα υψηλής πυκνότητας Polymer - Εύκολη εγκατάσταση - Μπορεί να τοποθετηθεί σε μία καμπύλη επιφάνεια - μορφής του τοπίου 20x20 με 120x80cm
αυτοκόλλητο πόρτα Φωτογραφία - 89 x 210 εκατοστά

Επιλέξτε το μέγεθος σας

- 6 ψηφοφορίες
1 σχόλιο

αυτοκόλλητο πόρτα Φωτογραφία

79,90 €

71,91 €
Εδώ τα αυτοκόλλητα έθιμο πόρτα αποκλειστικά από Gravissimo. Προσθέστε μια φωτογραφία του αυτοκόλλητου σας, έτσι ώστε να καλύπτει πλήρως την πόρτα. Μπορεί να είναι μια φωτογραφία των φίλων σας, ένα αστείο εικόνα, μια λανθασμένη ματιά, είναι στο χέρι σας. Ένα μοναδικό και πρωτότυπο εξατομικευμένο δώρο για τη διακόσμηση σπίτι ή το διαμέρισμά σας. Η γυναίκα σου θα χαρεί! - Εκτύπωση σε αυτοκόλλητο βινύλιο - Κινητή - Πάχος: 53 μικρά - Διαστάσεις: 89x210cm
Κείμενο Wall Decal - 20 x 20 εκ

Επιλέξτε το μέγεθος σας

- 13 ψηφοφορίες
1 σχόλιο

Κείμενο Wall Decal


16,90 €
Δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο αυτοκόλλητο κείμενο: απύθμενο ή άσπρες άκρες, μόνο γράμματα θα επικολληθεί στον τοίχο σας. Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα και την τοποθέτηση του κειμένου και της αστυνομίας από μια ευρεία επιλογή. Τοποθετήστε το κείμενο ή απόσπασμα αυτοκόλλητα σας σε μια πόρτα, να υπογράψει στην κουζίνα, ένα δωμάτιο, τουαλέτες και βέβαια στους τοίχους σας, καθώς και γυψοσανίδες σε σκυρόδεμα. Όλα είναι πιθανά: - Κείμενα Ακριβή - Όνομα - Παράθεση - Τοποθεσία - Τοποθεσία - Έκφραση - Το κείμενο Απόσπασμα αυτοκόλλητο είναι επίσης κατάλληλο για τους επαγγελματίες σε αναζήτηση των στοιχείων επικοινωνίας. Γρήγορο παράδοση δυνατόν εντός 24 ωρών. Η τιμή εξαρτάται από το μέγεθος του αυτοκόλλητου και όχι τον αριθμό των χαρακτήρων. Μπορείτε να γράψετε όσες κείμενα όπως θέλετε / μπορεί η προσαρμόσιμη περιοχή. Ένα τέλειο δώρο για τα γενέθλια ενός παιδιού, για την επιχείρησή σας ή για την διακόσμηση των Χριστουγέννων. - PVC Αυτοκόλλητα repositionable - Εύκολη εγκατάσταση - Δεν φόντο, καμία λευκή στεφάνη θα πρέπει να κοπεί. - Διαθέσιμα μεγέθη 20x20 σε 120x80cm

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένη εκτύπωση φωτογραφιών» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Τα αυτοκόλλητα είναι η μεγάλη τάση της στιγμής στον εσωτερικό σχεδιασμό. Δίνουν χαρακτήρα σε ένα λευκό δωμάτιο και σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε περιβάλλοντα που μοιάζουν με εσάς. Είναι ένα απλό και ανέξοδο τρόπο για να διακοσμήσει ένα δωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα ή το γραφείο, χωρίς να καλύπτουν όλους τους τοίχους της ταπετσαρίας. Να ξεχωρίζουν και να έχουν μια διακόσμηση που δεν θα δείτε πουθενά αλλού, προτείνουμε να δημιουργήσετε το δικό σας εξατομικευμένο αυτοκόλλητο.

Γι 'αυτό είναι πολύ απλό, ανεβάστε καλύτερη φωτογραφία σας. Ένα τοπίο διακοπών που σε κάνει να ονειρεύεσαι, μια εικόνα της οικογένειάς σας άγγιξε, το πορτρέτο του κάποιος αγαπητός σε εσάς ή τον τετράποδο φίλο σας είστε λάτρης ιδιαίτερα ... αλλά μπορεί επίσης να είναι ένα σχέδιο από εσείς ή τα παιδιά σας, μια εικόνα σχετικά με το θέμα της σειράς, μια ταινία, ένα superhero. Απελευθερώστε τη φαντασία σας και να σχεδιάσουν τις επιθυμίες σας στους τοίχους σας ή να προσφέρουν ένα πρωτότυπο δώρο!

Ένα έθιμο αυτοκόλλητο με μια προσωπική φωτογραφία για ένα νέο φθηνό και εύκολο διακόσμηση!

Θα συνειδητοποιήσετε αναπαραγωγής σας σε υψηλής ποιότητας με μεγάλη προσοχή στο σεβασμό του χρώματα, φώτα, αντίθεση και λεπτομέρεια της εικόνας σας. Τα αυτοκόλλητα μας είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου στη Γαλλία υψηλής αντοχής βινύλιο PVC και έρχονται σε διάφορες μορφές. Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε tailor-made κόλλες ανάλογα με τις ανάγκες και τους περιορισμούς σας. Για να το κάνετε αυτό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Είναι επανατοποθετείται κατά βούληση και είναι εύκολο να βάλει στους τοίχους σας, ακολουθώντας τις συμβουλές μας. Μπορούμε επίσης να προσφέρει ένα μοντέλο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις πόρτες.

Ένα εξατομικευμένο αυτοκόλλητο θα Relook μια ματιά στο σπίτι σας με μοναδικό τρόπο τις δικές σας φωτογραφίες. Αυτό είναι ένα πρωτότυπο τρόπο για να makeover το κόστος του διαμερίσματός σας, το σπίτι σας ή το γραφείο σας ή απλά μια αλλαγή της ατμόσφαιρας ανάλογα με τη διάθεσή σας. Θα έχετε την ικανοποίηση των έχοντας δημιουργήσει τον εαυτό σας διακόσμηση.

Έκπληξη τους αγαπημένους σας με αυτό το εξατομικευμένο δώρο που σας προσφέρουν για μια εγκαίνια σπιτιού, τα Χριστούγεννα, γενέθλια ή απλά για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και την αλλαγή του τοπίου. Εγγυόμαστε γρήγορη και δωρεάν αποστολή από την αγορά 25 ευρώ.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.