σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Αυτοκόλλητο Macbook Pro / Air Εξατομικευμένη με τη φωτογραφία ή το λογότυπο σας


Εξατομίκευση της Apple MacBook σας με ένα αυτοκόλλητο με τη φωτογραφία ή το λογότυπο σας. Προσαρμόστε το macbook pro αμφιβληστροειδή σας ή με το να καταστεί το μοναδικό και πρωτότυπο.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «High-Tech Εξατομικευμένο δώρο» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

MacBook αυτοκόλλητο Προσαρμοσμένη για κάθε περίσταση

Αγαπάτε το MacBook σας και χρησιμοποιείτε καθημερινά; Στη συνέχεια, τον αντιμετωπίζει ένα MacBook εξατομικευμένες αυτοκόλλητο! Εύκολη και γρήγορη για να δημιουργήσει αυτό το αυτοκόλλητο κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου στη Γαλλία θα προσαρμοστεί απόλυτα με το μοντέλο σας από μια επιλογή από πάνω από 5 διαφορετικά μοντέλα.

Κοπή το αυτοκόλλητο θα ταιριάζει ιδανικά συγκεκριμένο υπολογιστή σας για να αποκαλύψει το όμορφο μήλο της Apple κάνει όλη τη διαφορά και εμφανίζει το γούστο σας για την αμερικανική μάρκα.

Επιλέξτε οποιαδήποτε εικόνα ή οποιαδήποτε εικόνα που θα χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε το κινητό σας, είτε πρόκειται για ένα MacBook Air ή Pro. Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη (11, 13, 15 και 17 ίντσες), είναι σίγουρο ότι θα βρείτε το αυτοκόλλητο για σας! Μέσα από ένα online εργαλείο συγγραφής, προσθέστε μία ή περισσότερες απ 'ευθείας προσωπικές φωτογραφίες σχετικά με το αυτοκόλλητο και να δείτε ζωντανά την τελική απόδοση. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε κείμενο, ένα όνομα, ένα αστείο μήνυμα ή ακόμη και μια ημερομηνία για να θυμηθούμε μια σημαντική στιγμή. Η αστυνομία χαρακτήρα μέσα από τις θέσεις των φωτογραφιών και το χρώμα του φόντου, τα πάντα είναι προσαρμόσιμη και σας δίνει την ευελιξία στην προσωπική σας δημιουργία

Προσφέρουν αυτό το εξατομικευμένο δώρο για ένα geek στη ζωή σας που αγαπά τον υπολογιστή του! Ο μπαμπάς σου ή το άτομό σας μπορεί μόνο να αγαπήσει ακόμη περισσότερο όταν γίνεται προσαρμοστεί ανάλογα με τις δικές τους προτιμήσεις, χρησιμοποιώντας ένα MacBook εξατομικευμένη αυτοκόλλητο. Ένας έφηβος θα είναι επίσης ικανοποιημένος με αυτή την πρωτότυπη ιδέα για να γιορτάσει τα 18α γενέθλια ή για τα Χριστούγεννα του. Μπορείτε επίσης να προσφέρετε να συγχαρώ την επιτυχία ενός σχολείου ή να τον ευχαριστήσω για την καλοσύνη του, έχει κάνατε μια τέτοια υπηρεσία. Αυτό το φθηνό δώρο θα κάνει την επίδρασή της και θα βιάζεται να εγκαταστήσετε

Προσφέρουν μια εξατομικευμένη MacBook αυτοκόλλητο σε ένα geek για να τον ή να την ευχαριστήσω!

Η οικογένεια του υπολογιστή μπορεί να είναι διακοσμημένα με ένα οικογενειακό πορτρέτο, μια ανάμνηση του παρελθόντος διακοπές περάσαμε μαζί ή η καλύτερη φωτογραφία του κατοικίδιου ζώου σας, είτε πρόκειται για ένα σκυλί, μια γάτα ή μια χελώνα! Παιδί ως γονέας θα χαρεί να θαυμάσετε αυτή την ποιότητα αυτοκόλλητο προφυλακτήρα που θα μεταμορφώσουν γκρι και μειλίχια MacBook τους σε ένα αντικείμενο μοναδικό και πρωτότυπο διακόσμηση!

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την ευτυχία σας ανάμεσα σε ποικιλία μας από αυθεντικά αυτοκόλλητα PC, εδώ είναι η λύση! Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με το να φαντάζεται ένα σχέδιο που σας ταιριάζει και σας αρέσει. Καλή διασκέδαση να εφεύρει, να δημιουργήσει και να οργανώσει τις εικόνες και το κείμενο σας, σύμφωνα με την έμπνευσή σας και τις επιθυμίες σας και απολαύστε τα αποτελέσματα!

Πτώση για αυτό το εξατομικευμένο δώρο που θα δώσει χαρά σε όλους τους ιδιοκτήτες ενός φορητού υπολογιστή, έστω και geek για απλό χρήστη τις βασικές λειτουργίες. Με ένα πολύ λεπτό βινυλίου και επανατοποθετείται, μπορείτε εύκολα να πάρετε ένα τέλειο αποτέλεσμα χωρίς φούσκα. Και όταν θέλετε να αλλάξετε το αυτοκόλλητο (ή τον υπολογιστή!), Θα είναι για να το αφαιρέσετε με ασφάλεια από οποιοδήποτε υπόλειμμα ή σημάδια πάνω στο αντικείμενο. laptop σας θα αθλητισμό μια νέα ματιά, χάρη σε ένα προσαρμοσμένο δέρμα, γι 'αυτό μην περιμένετε να δημιουργήσετε το δικό σας!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.