σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Εξατομικευμένη αυτοκόλλητο αυτοκόλλητο αυτοκινήτου Φωτογραφία & Κείμενο

  • Αυτοκόλλητο υψηλής χαρτί φινίρισμα.
  • 20 μεγέθη διαθέσιμα.
  • Αυτοκόλλητα για να επανατοποθετήσουν
  • Παραδίδονται σε σας μέσα σε 48 ώρες.
  • Εύκολο στην εγκατάσταση
  • εύκολο διακόσμηση αυτοκινήτων
  • υψηλής ποιότητας
  • Πιστότητα χρωμάτων και τη λεπτομέρεια των φωτογραφιών σας
Αυτοκόλλητο Φωτογραφία αυτοκινήτου ή Logo - 20 x 20 εκ

Επιλέξτε το μέγεθος σας

- 16 ψηφοφορίες
5 σχόλια

Αυτοκόλλητο Φωτογραφία αυτοκινήτου ή Logo

16,90 €

14,37 €
Προσαρμόστε το αυτοκίνητό σας με ένα μοναδικό και πρωτότυπο αυτοκόλλητο με μια εικόνα ή το λογότυπο της εταιρείας σας. Καλή διασκέδαση διακόσμηση του αυτοκινήτου σας με ένα αυτοκόλλητο στην εικόνα σας με ένα κείμενο ή ακόμα και ένα σύνθημα. Επιλέξτε τη φωτογραφία σας και να πάρετε εξατομικευμένη αυτοκόλλητο σας για να διακοσμήσετε το αυτοκίνητό σας. Ένα διασκεδαστικό λίγο μήνυμα, ένα αστείο λογότυπο ή ρετρό, ή ακόμα και μια φωτογραφία των διακοπών σας, τίποτα καλύτερο για μια πρωτότυπη διακόσμηση. - PVC Αυτοκόλλητα repositionable - Εύκολη εγκατάσταση - μορφή του τοπίου 20x20 με 120x80cm - Μην διστάσετε να ζητήσετε μια εκτίμηση για ένα συγκεκριμένο μέγεθος. Μπορούμε να Περικοπή και να κοπεί όπως είναι επιθυμητό για καλύτερα αποτελέσματα. Κάντε την αίτηση στην παραγγελία σας.
Κείμενο αυτοκόλλητο αυτοκινήτου - 20 x 20 εκ

Επιλέξτε το μέγεθος σας

- 15 ψηφοφορίες
5 σχόλια

Κείμενο αυτοκόλλητο αυτοκινήτου


16,90 €
Δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο αυτοκόλλητο κείμενο για το αυτοκίνητό σας: χωρίς υπόβαθρο ή άσπρες άκρες, μόνο γράμματα θα επικολληθεί στο αυτοκίνητό σας. Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα και την τοποθέτηση του κειμένου και της αστυνομίας από μια ευρεία επιλογή. Τοποθετήστε αυτοκόλλητα κείμενό σας στο αυτοκίνητό σας σε μια πόρτα, το πλαίσιο, την οροφή ή πίσω παράθυρα και γυαλί. Όλα είναι πιθανά: - Ακριβή κείμενα - Όνομα - Παράθεση - Τοποθεσία - Τοποθεσία - Έκφραση - Απόσπασμα Το κείμενο αυτοκόλλητο αυτοκινήτου είναι επίσης κατάλληλο για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που αναζητούν επικοινωνία με ένα στεγανό ποιότητα του προϊόντος και τον ήλιο . Γρήγορο παράδοσης ή Chrono δυνατό μέσα σε 24 ώρες. Η τιμή αυτοκόλλητο εξαρτάται από το μέγεθος του αυτοκόλλητου και όχι τον αριθμό των χαρακτήρων. Μπορείτε να γράψετε όσα μηνύματα θέλετε στην προσαρμόσιμη περιοχή. Ένα πρακτικό δώρο για τη διακόσμηση της επιχείρησής σας και του στόλου σας. - PVC Αυτοκόλλητα repositionable - Εύκολη εγκατάσταση - Δεν φόντο, καμία λευκή στεφάνη θα πρέπει να κοπεί. - Διαθέσιμα μεγέθη 20x20 σε 120x80cm

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένη εκτύπωση φωτογραφιών» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Καλλωπίζω το όχημά σας σε χρόνο μηδέν με εξατομικευμένες αυτοκόλλητο αυτοκινήτου! Όπως είναι εύκολο να θέσω μακριά, έθιμο αυτοκόλλητο σας με μια φωτογραφία, το λογότυπο ή το κείμενο θα ντύσει τις πόρτες, τα παράθυρα ή την οροφή του αυτοκινήτου σας με πρωτοτυπία.

Απηυδήσει με το χρώμα του αμαξώματος του αυτοκινήτου σας; Θέλετε να αλλάξετε, αλλά δεν έχετε τον προϋπολογισμό για να σας δώσει ένα νέο όχημα; Έτσι, επιλέγουν ένα αυτοκόλλητο έθιμο αυτοκίνητο! Εκτυπώστε ένα λογότυπο, ένα σύμβολο, μια προσωπική φωτογραφία ή κείμενο στο σώμα του αυτοκινήτου σας και να επιστήσει την προσοχή! Είτε για επαγγελματικούς σκοπούς ή απλά για προσωπική απόλαυση, μην διστάσετε και να επιλέξετε ένα αυτοκόλλητο με την εικόνα σας, έχετε φανταστεί τον εαυτό σας!

Οι επιχειρηματικοί ηγέτες θα αγαπήσετε αυτό το νέο ιδέα για να διαφημίσετε στο αυτοκίνητο της επιχείρησής τους ή τους φίλους τους! Προσθέστε το λογότυπο της εταιρείας σας, έχουμε πραγματοποιήσει επαναλάβει, Περικοπή για τέλειο φινίρισμα. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να εγκαταστήσετε την κόλλα στο σώμα ακολουθώντας τις συστάσεις της εγκατάστασης μας και χρησιμοποιώντας την ξύστρα παρέχεται προαιρετικά.

Ένα εξατομικευμένο αυτοκόλλητο για να διακοσμήσετε το αυτοκίνητό σας με ένα λογότυπο, εικόνα και κείμενο

Στο καπό, πορτ-μπαγκάζ, πλαϊνά παράθυρα ή μια πόρτα, δείχνουν το στυλ σας με την εγκατάσταση αυτής της συνήθειας αυτοκόλλητη ετικέττα αυτοκινήτων με μια φωτογραφία ή ένα μήνυμα. Σκεφτείτε προσφέρει αυτό το μοναδικό και πρωτότυπο δώρο για κάποιον που προσφέρουν μόνο ένα νέο αυτοκίνητο ή που έχει ένα πάθος για τον αθλητισμό. Πάρτε μια εικόνα που συμβολίζει το πάθος και να τους εκπλήξει με συγκολλητική ουσία στην εικόνα του! Για έναν άνδρα ή μια γυναίκα, θα κάνει ένα πρωτότυπο εξατομικευμένο δώρο για γενέθλια ή για τα Χριστούγεννα.

Αν η κόρη σας έχει λάβει μόνο την άδειά του και ότι μόνο και μόνο για να δώσουν το πρώτο τους αυτοκίνητο, τον έπαινο της με αυτόν τον πρωτότυπο δώρο. Αναπαράγετε ένα ποίημα ή μια φράση αγαπητό στην καρδιά του. Αυτή θα εκτιμήσουν σίγουρα αυτό το μοναδικό αυτοκόλλητο που θα διακοσμήσουν το όχημά του με το στυλ και την τάση.

Τα μοντέλα αυτά τα αυτοκόλλητα είναι διαθέσιμα σε πολλές μορφές (από 20x20 cm έως 120x120 cm) που σας επιτρέπει να απελευθερώσουν τις επιθυμίες σας και τη φαντασία σας. Η δημιουργία σας θα εκτυπωθεί χωρίς λευκό φόντο, απομονωμένες για να επιτύχει το καλύτερο δυνατό.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.