σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

εξατομικευμένες στυλό με χαραγμένο διαρκείας κείμενο, στυλό ή rollerball


Προσαρμόστε το στυλό σας με εγχάραξη ένα μήνυμα ή ένα όνομα. Οι θρυλικές μάρκες στυλό ή rollerball Χαρακτική: Parker, Waterman.

εξατομικευμένη στυλό : δημοφιλής

39,90 €
- 156 ψηφοφορίες
29 σχόλια
39,90 €
- 140 ψηφοφορίες
15 σχόλια
32,90 €
- 67 ψηφοφορίες
6 σχόλια
12,90 €
- 15 ψηφοφορίες
12 σχόλια
24,90 €
21,17 €
- 36 ψηφοφορίες
7 σχόλια
34,90 €
- 77 ψηφοφορίες
13 σχόλια
47,90 €
- 57 ψηφοφορίες
2 σχόλια
32,90 €
- 81 ψηφοφορίες
8 σχόλια
39,90 €
37,91 €
- 61 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
39,90 €
- 77 ψηφοφορίες
6 σχόλια
32,90 €
- 20 ψηφοφορίες
3 σχόλια
69,90 €
- 55 ψηφοφορίες
4 σχόλια
39,90 €
- 28 ψηφοφορίες
2 σχόλια
32,90 €
- 43 ψηφοφορίες
3 σχόλια
39,90 €
- 25 ψηφοφορίες
3 σχόλια
110,90 €
- 41 ψηφοφορίες
2 σχόλια
63,90 €
- 57 ψηφοφορίες
6 σχόλια
20,90 €
- 10 ψηφοφορίες
2 σχόλια
30,90 €
- 17 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
52,90 €
1 ψηφοφορίες
179,90 €
- 3 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
194,90 €
5 ψηφοφορίες

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένο δώρο για το γραφείο» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Gravissimo έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των εξατομικευμένων στυλό στυλό, στυλό roller ή μολύβι και ακόμη προσαρμοσμένες επιλέγονται από τις καλύτερες μάρκες για την ποιότητα και την κομψότητα των προϊόντων τους: Waterman, Parker, Διπλωμάτης, Swarovski, Balmain Avenue, Ohto ... Ιδανικό για μια επιτυχημένη μητέρες ημέρα δώρο ή για ένα εταιρικό δώρο.

Αναγνωρίσιμο μεταξύ χίλια χάρη σε γροθιά τους, η Waterman προσφέρει άψογη τελειώματα: κομψό, λακαρισμένο σώμα, σατέν ή ματ, ευγενή και πολύτιμα μέταλλα, χρυσό στυλό κρήνη χάλυβα με λεπτή χρυσή ή ατόφιο χρυσάφι. Μια προσαρμόσιμη στυλό το κλασικό στυλ που θα απευθυνθεί σε αυθεντικά άνδρες. Αυτό το δώρο της ποιότητας μπορεί να προσφέρονται ιδιαίτερα να συγχαρώ έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας, με την ευκαιρία της εξαιρετικής ακαδημαϊκή ή επαγγελματική επιτυχία! Επίσης, επιλέξτε ένα πρωτότυπο στυλό Waterman να σηματοδοτήσει μια σημαντική επέτειο, όπως τα 18 χρόνια του γιου σας ή 50 χρόνια ο πατέρας σου! Απολαύστε μια κατασκευή γίνεται στη Γαλλία για τα προσαρμοσμένα αντικείμενα σας με Gravissimo. Ειδικός χαρακτικής και εξατομικευμένα δώρα προσφέρει αξεσουάρ γραφείου για να προσαρμόσετε το δώρο σας ή πρωτότυπο επιχειρηματικά δώρα.

Ένα πανέμορφο εξατομικευμένο και χαραγμένο στυλό με ένα όνομα

Με χρωμιωμένο χάλυβα ή βουρτσισμένο φινίρισμα, μοντέρνο σχεδιασμό και προσοχή στη λεπτομέρεια, εξατομικευμένες μάρκα στυλό Parker παραμένει διαχρονικό. Η γραφή είναι εφευρεθεί εκ νέου με τη νέα γενιά "Parker IM" με τη μοναδική αίσθηση της ελαφρότητας και ρευστότητα γραπτώς. Αυτό το διάσημο εμπορικό σήμα εγγυάται την αξιοπιστία, ενώ είναι προσβάσιμο με μικρότερο προϋπολογισμό. Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο εξατομικευμένο με την κυρία του παιδιού σας με αυτό το μοντέλο IM Roller Urban premium μπλε και μαύρο μελάνι. Αυτή θα είναι ικανοποιημένος από αυτό το όμορφο εγχάραξη με λέιζερ με το όνομα ή τα αρχικά της, που θα κάνουν αυτό το μοναδικό στυλό και πολύτιμο στα μάτια του.

Οι αρχικές μορφές των μοντέλων Diplomat σε συνδυασμό με την εκπληκτική απόδοση: τέλεια γραφή σε όλες τις συνθήκες, ακόμα και η πιο ακραία, τουλάχιστον 50 ° C, στη θέση του, ανάποδα στο χώρο, χάρη στην ... υπό πίεση ξαναγέμισμα. Ιδιότητες που σίγουρα θα έκκληση τους άνδρες και τις σύγχρονες γυναίκες. Εδώ είναι μια εφευρετική ιδέα να εκπλήξει τον παππού σας που εξακολουθούν να προτιμούν το χαρτί στο πληκτρολόγιο. Κάντε το γράψετε με το όνομά του ή με την όμορφη ψευδώνυμο σας δώσει τον από την παιδική ηλικία και να είστε βέβαιος να καταπλήξει παππούς σας για την επόμενη γενέθλιά του!

Η συλλογή Swarovski είναι για τις γυναίκες κομψό και γοητευτικό με ένα φανταχτερό μοντέλο, όσους αγαπούν τις αντανακλάσεις του διάσημου κρυστάλλων γύρω από το λαιμό τους ή τον καρπό τους, βρίσκουν αντανακλάσεις στο διαφανές σώμα των άρθρων. Ένα δώρο για τη γυναίκα που αναμφίβολα θα επηρεάσει ως γάμο στυλό. Σε αυτόν τον κόσμο όπου η τεχνολογία αναλαμβάνει τα υπόλοιπα, ο καθένας πρέπει ακόμα να γράψει από καιρό σε καιρό! Εδώ πολύχρωμα μοντέλα εύκολο να γλιστρήσει σε μια τσάντα. Με την ελκυστική σακούλα τους, θα πρέπει να προστατεύονται! Η μαμά σας ή η φίλη σας θα χαιρετήσει σίγουρα τη φαντασία σας για αυτή την μοναδική ιδέα.

Προσφέρουν ένα μοναδικό δώρο χαραγμένο στυλό

μάρκα Balmain προσφέρει επίσης μια όμορφη σειρά από χαραγμένο στυλό σε χαμηλές τιμές. Επιλέξτε ένα εξατομικευμένο φτηνό στυλό που θα είναι τέλεια για να προσφέρουν ένα διαφημιστικό στυλό, χαραγμένα με το λογότυπό σας. Θα βρείτε στη συλλογή Balmain, αρκετά διακοσμητικά στυλό, αλλά και μοντέλα με γραφίδα, πολύ βολικό να χρησιμοποιήσετε ένα μαξιλάρι αφής. Η ανακοίνωση από το αντικείμενο, θα σας επιτρέψει να προωθήσετε την επιχείρησή σας ανέξοδα και πρωτότυπο τρόπο. Προκειμένου μολύβι διαφήμιση δεν ήταν ποτέ ευκολότερη! Δημιουργήστε χαρακτική, δείτε τα αποτελέσματα και επιβεβαιώστε την παραγγελία σας. Προσφέρουμε χρόνο-tagging και πολύ γρήγορη παράδοση συμπεριλαμβανομένης μιας Express παράδοση μέσα σε 3 ημέρες, ή Chrono, μέσα σε 24 ώρες.

Όλα τα προϊόντα που παραδίδονται στην αρχική κουτιά τους, καλύπτονται από την εγγύηση του κατασκευαστή (μέχρι 3 ετών) και είναι χαραγμένα με λέιζερ με τη μέγιστη προσοχή. Ένα τώρα μπορείτε να επινοήσει το προσωπικό σας μήνυμα, μια σημαντική ημερομηνία, αρχικά, ένα όνομα, ένα απόσπασμα (...) και να επιλέξετε ανάμεσα σε μπάλα από φτερά ή στην εξατομικευμένη στυλό σας! Και αν δεν αποφασίσετε εσείς επιλέγετε ένα στυλό ή σετ στυλό κουτί (ξύλινο μοντέλο πολύ οικολογική για παράδειγμα) για αυτήν την ποιότητα. Προσαρμοσμένες προώθησης προϊόντων είναι trendy τώρα και μπορούν να αντέξουν οικονομικά να προσφέρουν ένα μοναδικό επιχειρηματικό δώρο για τους υπαλλήλους ή τους πελάτες σας στο τέλος του έτους διακοπές. Επίσης δοκιμάστε το κλειδί USB διαφήμιση, αλλά διαφήμιση καπάκι με φωτογραφία εκτύπωσης ή κεντημένα με το κείμενο.

Εδώ είναι μια πρωτότυπη ιδέα για δώρο χαραγμένο προσιτή προσφορά με ένα μήνυμα για να ενθαρρύνει τους υποψηφίους να αναθεωρήσει, να γιορτάσουν ένα συνταξιοδοτήσεως, απλά για να γιορτάσουν τα γενέθλια ή για να ευχαριστήσουν τα Χριστούγεννα! Είναι επίσης ένα ιδανικό δώρο των επιχειρήσεων με ένα διαφημιστικό στυλό ως διαφημιστικό αντικείμενο. Αυτό είναι ένα πραγματικό giveaway που μπορούν να προσφερθούν σε συνδυασμό με άλλες ιδέες για δώρα μας, όπως η εξατομικευμένη αναπτήρα Zippo, κούπες φωτογραφία, t-shirts έντυπη ή εξατομικευμένο μαξιλάρι ποντικιών. Διαφήμιση από το αντικείμενο μπορεί να είναι μέσω της διαφήμισης μπρελόκ για τους μικρότερους προϋπολογισμούς ή βαλίτσες ή κεντημένες πετσέτες. Είτε επιλέξετε τα στοιχεία υψηλής τεχνολογίας ή μάλλον διακοσμητικά αντικείμενα, όπως ένα ρολόι ή αυτοκόλλητα, να περάσει ένα μήνυμα!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.