σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Αναλώσιμα και αναζήτησης λειτουργία για στυλό


στυλό προμηθειών θα επαναφορτίσει τις προμήθειές σας για μεγαλύτερη αυτονομία.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα
9,90 €
- 106 ψηφοφορίες
19 σχόλια
6,90 €
- 42 ψηφοφορίες
4 σχόλια
6,90 €
- 7 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
6,90 €
- 49 ψηφοφορίες
1 σχόλιο

Άλλα δώρα της κατηγορίας «εξατομικευμένη στυλό» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

αναλώσιμα Στυλό για κάθε περίσταση

Σκοπεύετε να προσφέρουν μια εξατομικευμένη στυλό για γενέθλια, συνταξιοδότηση ή τα Χριστούγεννα. Τα προϊόντα μας έχουν τη φήμη της ποιότητας από τις καλύτερες μάρκες, Waterman, Parker, Diplomat ... και να κάνει θαυμάσια δώρα που θέλουμε να κρατήσουμε μακριά. Εκτός αυτού, δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να δώσουμε ένα δώρο σε ένα συρτάρι όταν δεν είναι συμβατά αναλώσιμα στυλό και γίνεται ακατάλληλο προς χρήση. Μην ανησυχείτε, έχουμε επίσης σκεφτεί ανταλλακτικά μελάνης προσαρμόζεται στα προϊόντα μας.

Τα μοντέλα μας που ακολουθείται από τους κατασκευαστές και έχουν γίνει διαχρονικές κλασικές. Θα βρείτε εύκολα τα αναλώσιμα πένες για κάθε μία από αυτές. Προσφέρουμε μπλε ή μαύρο μελάνι ανταλλακτικά για εξατομικευμένες μοντέλα στυλό Waterman, Parker ή Swarovski.

Παραγγελία αναλωσίμων στυλό σας για να συνοδεύσει εξατομικευμένο δώρο σας!

Φτερωτά μοντέλα έρχονται με την αρχική κασέτα. Ωστόσο, συνιστούμε την παραγγελία μερικές νέες κασέτες. Αυτό θα σώσει νέα ταχυδρομικά τέλη και δεν μπορεί να αλιευθεί από τη φρουρά αν αστοχία του μελανιού.

Όλα μας τα προϊόντα που παρουσιάζονται σε ένα box κατασκευαστής, αλλά μπορείτε επίσης να τυλίξετε μια πιο αριστοκρατική ρύθμιση. κουτιά δώρων μας, που φέρει την εικόνα της μάρκας, μπορεί να περιέχει έως και δύο δωμάτια και μια υπόθεση ύφασμα για να προστατεύσει την καθημερινή μέσα στην τσάντα ή την τσέπη. Είναι κομψό και επαρκούν από μόνες τους, δεν υπάρχει ανάγκη για επιπλέον δώρο χαρτί.

Η εξατομικευμένη στυλό είναι το τέλειο δώρο για γενέθλια, τα Χριστούγεννα, για να σηματοδοτήσει μια εκδήλωση όπως η συνταξιοδότηση ή μια προαγωγή ή απλά για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Που παρουσιάζονται σε ένα κομψό κουτί, θα είναι το πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.