σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Hull Surface RT Προσαρμοσμένη εκτυπώνονται με τη φωτογραφία σας


Προσαρμόστε το κέλυφος σας Microsoft Surface RT με τις δικές σας φωτογραφίες και το μήνυμα. Ένα πρωτότυπο δώρο για geeks.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Τηλέφωνο & Tablet Προσαρμοσμένη υπόθεση» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Hull Surface RT Προσαρμοσμένη για κάθε περίσταση

Θέλετε να προσφέρει ένα εξατομικευμένο δώρο, ανάλογα με το άτομο που θα το παραλάβει; Στην ψηφιακή εποχή, σχεδόν ο καθένας έχει ένα δισκίο. Ένα προστατευτικό κάλυμμα με φωτογραφία και κείμενο της επιλογής σας θα συνδυάσει δουλειά με τη διασκέδαση, προσφέροντας μια μοναδική και πολύ πρωτότυπο δώρο.

Με σαφή εργαλείο σχεδιασμού και εύκολο στη χρήση, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πλήρως Gravissimo μια προσαρμοσμένη περίπτωση Surface RT για το tablet σας. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, τις προτιμήσεις σας και τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των εικόνων, διαθέσιμη στην ιστοσελίδα, ή να ανεβάσετε μια προσωπική φωτογραφία εικόνα ή, προσθέστε κείμενο όπως ένα όνομα ή επιγραφή, και ακόμη και να επιλέξετε το χρώμα φόντου όλα τα διαθέσιμα χρώματα. Ένα τέλειο εργαλείο για να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη περίπτωση Surface RT!

Προστατέψτε το tablet Surface RT σας με μια προσαρμοσμένη περίπτωση με τη φωτογραφία και το κείμενο της επιλογής σας για μια προσαρμοσμένη δώρο

Gravissimo προσφέρει μια φωτογραφία για την ποιότητα της επιφάνειας του κύτους RT σας, εξαιρετικά ανθεκτικό πλαστικό και έχει ένα μαλακό εσωτερικό για να προστατεύει την οθόνη του tablet σας. Με τις σχεδιαζόμενες περικοπές, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, καθώς και συνδέσεις από το σύστημα φόρτισης και τη γρήγορη και εύκολη υποδοχή ακουστικών τρόπο. Με ιδανικές διαστάσεις και εξαιρετικά ελαφρύς, αυτή η φωτογραφία κέλυφος θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε το tablet σας με την ανάρτηση σας στυλ!

Για γενέθλια, ειδική περίσταση, τα Χριστούγεννα ή την Ημέρα της Μητέρας ή απλά για την ευχαρίστηση της προσφοράς θα δημιουργήσει την έκπληξη και την έκπληξη μέσα από ένα εξατομικευμένο δώρο, εντελώς για να ευχαριστήσουν το πρόσωπο που λαμβάνει. Gravissimo Όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται και συσκευάζονται στη Γαλλία και είναι εγγυημένα 100% ικανοποιημένοι. Με την αποστολή ασφαλές και εξαιρετικά γρήγορα, έθιμο το αντικείμενό σας μπορεί να παραδοθεί μέσα σε 24 ώρες σε όλη τη Γαλλία, επιλέγοντας την επιλογή Chrono.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.