σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Πίνακας Dibond αλουμινίου προσαρμοσμένη εκτυπώνονται με τη φωτογραφία σας


Οι πίνακες έθιμο αλουμινίου σίγουροι για μια ωραία διακόσμηση με ένα απόλυτα μοναδικό αποτέλεσμα. Προσαρμόστε Dibond σας με μια φωτογραφία.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «προσαρμοσμένο πίνακα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένη Πίνακας Αλουμινίου για κάθε περίσταση

Φέρτε ένα μοντέρνο άγγιγμα για διακόσμηση του σπιτιού σας με τον πίνακα έθιμο αλουμινίου ChromaLuxe πολύ σχεδιασμό για να προσαρμόσετε ανάλογα με τις επιθυμίες σας και τη φαντασία σας. Να προσφέρει ως δώρο για τη γέννηση, για παράδειγμα, με την πιο όμορφη εικόνα του μωρού!

Ένα μοναδικό και πρωτότυπο έθιμο αλουμινίου πίνακα με τις καλύτερες φωτογραφίες σας

Έχουμε επιλέξει το αλουμίνιο ChromaLuxe, ένα διαστασιακά σταθερό υλικό με υψηλή ποιότητα σιτηρών θα αναδείξει τις καλύτερες φωτογραφίες σας με πλήρη πλούτο των χρωμάτων. Αποτελούμενη από δύο ή τέσσερις πλατεία με γάντζους συναρμολογούνται σε μια μεταλλική ράβδο ή τοποθετηθεί στον τοίχο χρησιμοποιώντας ένα ξύλινο περίπτερο για να δημιουργήσετε ένα εφέ σκιάς, οι πίνακες αυτοί γίνει σίγουρα το επίκεντρο του ντεκόρ σας.

Δημιουργήστε το τραπέζι σας είναι ένα αεράκι. Κατεβάστε μία ή περισσότερες φωτογραφίες ή εικόνα μπορεί να καθοδηγείται από οδηγό μας για να επιλέξετε ένα φίλτρο τέχνης στην γκαλερί μας για ακόμη μεγαλύτερη επίδραση. Επίσης, προσθέστε ένα μήνυμα κειμένου, ένα όνομα ή μια ημερομηνία στη γραμματοσειρά και το χρώμα της επιλογής σας. Θα εκπλαγείτε από την ποιότητα της αναπαραγωγής του αρχικού μέσω της τεχνικής της εξάχνωσης χρώματος μας. Ένα δώρο για ένα ζευγάρι με τα ομορφότερα γαμήλια φωτογραφία τους!

Προσφέρετε ένα τραπέζι εικόνα αλουμινίου για κάθε περίσταση

ασυνήθιστο δώρο και όχι ακριβό για ένα εγκαίνιας σπιτιού ή τα γενέθλια αυτού του πίνακα έθιμο αλουμινίου θα κάνει μια πολύ ωραία σύγχρονο διακοσμητικό αντικείμενο που θα ντύσει τους τοίχους σας με την κομψότητα και την πρωτοτυπία.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.