σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

προσαρμοσμένο πίνακα από ξύλο με τη φωτογραφία σας για τη διακόσμηση


Εξατομικευμένη ξύλινα τραπέζια οι ασφαλιστικές εκθέτοντας τις αναμνήσεις σας με την τοποθέτηση φωτογραφίες των αγαπημένων σας προσώπων.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «προσαρμοσμένο πίνακα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Πίνακας έθιμο Ξύλο για κάθε περίσταση

Βρείτε πίνακες τοίχου μας σε διάφορες μορφές για να προσαρμόσετε. Για να διακοσμήσετε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού, ένας πίνακας έθιμο ξύλο είναι τέλεια. Τόσο η ποιότητα και κομψό, θα σας επιτρέψει να εμφανίσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες της οικογένειας, διακοπές ή την οικογένεια. Να προσφέρει ως δώρο για την Ημέρα του Πατέρα ή Γιορτή των εν λόγω μητέρες!

Ισχυρότερη από ό, τι ένα συμβατικό κορνίζα και παρέχοντας μια καλύτερη ζωή στην εικόνα σας, αυτά τα αντικείμενα μπορούν να αντέξουν οικονομικά για όλες τις περιστάσεις: Χριστούγεννα, γενέθλια, μια βάπτιση, μια γέννηση ή ένα γάμο.

Μια σειρά από υψηλής ποιότητας ξύλο για μια παραγγελία

Με την τεχνική εξάχνωσης χρησιμοποιείται για να προσαρμόσετε το δώρο σας, την εικόνα σας είναι ενσωματωμένο απευθείας στο υλικό, εξασφαλίζοντας την ανθεκτικότητα την πάροδο του χρόνου.

Έτσι, για ένα μοναδικό δώρο και την ποιότητα, έχετε βρει την τέλεια ιδέα! Ότι αυτό θα ευχαριστήσει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες, αλλά και για τα παιδιά που θα χαρεί να διακοσμήσετε το δωμάτιο τους με ένα στιγμιότυπο από τους καλύτερους φίλους τους ή το αγαπημένο διασημότητα τους. Ευτυχισμένοι γονείς θα είναι στην ευχάριστη θέση να λάβει μια φωτογραφία με μια εικόνα του μωρού τους.

Προσφέρουν εξατομικευμένες ξύλινο τραπέζι με μια φωτογραφία στο σαλόνι σας

Είτε πλατεία, σε οριζόντιο ή κατακόρυφο προσανατολισμό, το έθιμο ξύλινο τραπέζι ή ξύλινο σκελετό τοίχων είναι η αρχική ιδέα για δώρο και ανέξοδη που θα έκκληση σε όλους τους αγαπημένους σας! Εκτός από μια ωραία φωτογραφία, μπορείτε επίσης να προσθέσετε το κείμενο, το μήνυμα ή ένα όνομα, μέσω οδηγό προσαρμογής μας, που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να φανταστεί κανείς ένα δώρο πρωτότυπο και φθηνό τότε δείτε την απόδοση της δημιουργίας σας για να βεβαιωθείτε ότι σας ταιριάζει. Επιλέξτε μια γραμματοσειρά, να προσθέσετε ένα εφέ στην εικόνα σας, και voila, έχετε δημιουργήσει ένα πραγματικό παρόν για τον εαυτό σας! Μένει μόνο για τις ομάδες μας να προσθέσει την εμπειρία τους και η παραγγελία σας θα παραδοθεί μέσα σε λίγες ημέρες.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.