σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Προσαρμοσμένο πίνακα πανί εκτυπώνονται με ένα φτηνό εικόνα

εξατομικευμένες pop ζωγραφική τέχνη
  • Πίνακας upscale καμβά βαμβακιού πολυεστέρα 300 g / m². κόκκους καμβά
  • 2 εκατοστά ξύλινο πλαίσιο με προαιρετική διαμόρφωση. Πλένεται σφουγγάρι
  • Επιλογή Pop Art, Gotham και περισσότερο.
  • εκτύπωση υψηλής ευκρίνειας. Εγγυημένη έως 75 χρόνια
  • κλειδιά σασί παρέχονται για ένα τέλειο ένταση. καμβά τεντώνεται και συρράπτονται με το χέρι
  • Παραδίδονται σε σας μέσα σε 48 ώρες. Η συμμόρφωση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα Εκτύπωση
  • Γαλλικά high-end κατασκευή στα εργαστήρια μας στη Μασσαλία.
  • Πιστότητα χρωμάτων και τη λεπτομέρεια των φωτογραφιών σας
παράδειγμα πίνακα καμβά
Πίνακας παραδοθεί σε 48 ώρες
Εξατομικευμένη Ζωγραφική πανοραμική φωτογραφία καμβά - 20 x 60 εκ

Επιλέξτε το μέγεθος σας

- 18 ψηφοφορίες
4 σχόλια

Εξατομικευμένη Ζωγραφική πανοραμική φωτογραφία καμβά

24,90 €

23,66 €
Αυτή η πανοραμική μορφή αυτού του πίνακα είναι ιδανική για φωτογραφίες σε πανοραμικές τοπίο. Ορίζεται από το πλάτος ύψος αναλογία ίση με ½, πανοραμική φωτογραφία έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά της και Gravissimo προσφέρει τελικά μια θήκη για αυτές τις πολύ μεγάλες εικόνες και φωτογραφίες από τις διακοπές, εξαιρετική θέα σας στα βουνά, πόλεις και παραλίες . Ένα άγγιγμα interface για Gravissimo σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τη φωτογραφία σας, συμπεριλαμβανομένης της αντίθεσης και της φωτεινότητας της. Δημιουργία πίνακα η φωτογραφία σας είναι, συνεπώς, απολύτως διαφανής. Ένα ωραίο δώρο με μια φωτογραφία της οικογένειάς σας για τη γιαγιά ή τον παππού σας, γενέθλια ή τα Χριστούγεννα.

Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία Canvas HD

14,90 €

14,16 €
Εξατομικεύστε αυτόν τον πίνακα καμβά μπεστ-σέλερ για το σαλόνι σας ή το υπνοδωμάτιο με μια φωτογραφία και ένα μήνυμα. Εδώ είναι μια καλή ιδέα για δώρο! Μεγέθυνση μία από τις φωτογραφίες σας σε αυτό το υψηλής ποιότητας καμβά και μπορείτε να θαυμάσετε κάθε μέρα στο σαλόνι σας, την κρεβατοκάμαρά σας ή στην είσοδο του σπιτιού. Ένα μεγάλο εξατομικευμένο δώρο για την Ημέρα της Μητέρας ή Πατέρες, επέτειο ή τα Χριστούγεννα. Επιλέξτε μια διάσταση από 8 πλατείες μας ή σχήματα ορθογώνια και περιποιηθείτε τον εαυτό σας! Τοποθετημένη σε ένα ξύλινο πλαίσιο, ζωγραφική σε καμβά θα κρεμαστεί στον τοίχο αμέσως μετά την παραλαβή. Εδώ είναι ένα δώρο που θα προσελκύσει σίγουρα για τα Χριστούγεννα, γενέθλια ή απλά για διασκέδαση!
Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά Black etamp; White - 20 x 20 εκ

Επιλέξτε το μέγεθος σας

- 3 ψηφοφορίες
10 σχόλια

Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά Black & White

19,90 €

18,91 €
Το κλασικό τραπέζι με αυτό το έθιμο καμβά αποκλειστικά σε μαύρο και blanc.Idéal για να επισημάνετε μια εικόνα που θέλετε να κρέμονται πάνω από το κρεβάτι σας ή στο κύριο δωμάτιο σας. Εδώ είναι μια καλή ιδέα για δώρο! Μεγέθυνση μία από τις φωτογραφίες σας στο τραπέζι και θα το εφαρμόσει αυτόματα ένα μαύρο και λευκό στρώμα για να δημιουργήσετε μια σύγχρονη και κομψή διακόσμηση στο maison.La εξατομικευμένες καμβά σας έρχεται έτοιμο να κρεμάσετε στον τοίχο του υπνοδωματίου σας ή το σαλόνι σας . Αυτό το εξατομικευμένο δώρο θα προσελκύσει όλη την οικογένεια και θα απαθανατίσει ένα σημαντικό γεγονός.

Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά Squared


19,90 €
Και πρωτότυπο σχεδιασμό, να ανακαλύψουν αυτόν τον πίνακα πανί, με αποτέλεσμα πλέγμα! Εξατομίκευση αυτήν την φωτογραφία έθιμο τραπέζι για το σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρά σας. Εδώ είναι μια ιδέα για το πρωτότυπο δώρο διακόσμηση! Μεγέθυνση μία από τις εικόνες σας στον καμβά στις οποίες εφαρμόζεται ένα πλέγμα στρώμα από τα πιο όμορφα χαμηλά κινούνται πίνακα καμβά είναι τοποθετημένο σε ένα ξύλινο πλαίσιο. Κατά την παραλαβή, μπορείτε να κρεμάσετε απευθείας σε mur.Pour Χριστούγεννα ή στη μνήμη της ένα σημαντικό γεγονός όπως ένας γάμος, μια βάπτιση ή γενέθλια, θα δώσει εξατομικευμένη δώρο για κοντά σας και να συλλάβει τις καλύτερες φωτογραφίες σας.

Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά Nashville


19,90 €
Ένα έθιμο πίνακα πανί επίδραση ξεθωριάσει Νάσβιλ δίνει στυλ στις φωτογραφίες σας σαν να έχουν ληφθεί με μια παλιά συσκευή photo.Voilà μια μεγάλη ιδέα για δώρο για να ανακαινίσουμε το σπίτι σας! Επιλέξτε μία από τις καλύτερες φωτογραφίες σας επί των οποίων εφαρμόζεται ένα στρώμα από τα καλύτερα Νάσβιλ effet.Pratique για την εγκατάσταση, τη ζωγραφική εικόνα θα παραδοθεί έτοιμο να κρεμάσετε στον τοίχο της επιλογής σας! Χριστούγεννα ή εγκαίνια σπιτιού, προσφέρουν ένα προσαρμοσμένο πίνακα που θα ενισχύσει οικογενειακές φωτογραφίες σας!
Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά Σύνθεσης - Διπλή ορθογώνιο 40

Επιλέξτε το μέγεθος σας

1 ψηφοφορίες

Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά Σύνθεσης


29,90 €
Επιλέξουν για την πρωτοτυπία με αυτό το έθιμο ζωγραφική σε καμβά αποτελείται από δύο ορθογώνια πλαίσια για να πραγματοποιήσει μια «γκαλερί» υψηλής définition.Craquez για αυτή την ιδέα πρωτότυπο ντεκόρ! Επιλέξτε ένα ζευγάρι από φωτογραφία ή εικόνα που θα είστε σε θέση να "κοπεί" στο μισό! Σε λίγα λεπτά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο δώρο αντάξιο ενός έργου τέχνης. Κατά την παραλαβή, μπορείτε να κρεμάσετε αμέσως ζωγραφική σε καμβά σας στον τοίχο ενός δωματίου ή ένα καθιστικό.
Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά Σύνθεση # 2 - Διπλή Square 40

Επιλέξτε το μέγεθος σας

1 ψηφοφορίες

Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά Σύνθεση # 2


44,90 €
Να είναι πρωτότυπο, προσφέροντας εξατομικευμένες σειρά καμβά που αποτελείται από δύο τετραγωνικά πλαίσια για μοντέρνα διακόσμηση! Διατίθεται σε 2 μεγέθη, αυτό το τραπέζι εικόνα που θα δημιουργήσει ένα εκκεντρικό και πρωτότυπο ντεκόρ στην κρεβατοκάμαρά σας, το σαλόνι σας ή την είσοδο του σπιτιού σας. Βελτιώστε τις φωτογραφίες σας με υψηλή ανάλυση εκτύπωσης σε καμβά ποιότητας τοποθετημένα σε ένα ξύλινο πλαίσιο και είναι έτοιμο σωστά installée.Offrez αυτό το πρωτότυπο εξατομικευμένο δώρο για τους αγαπημένους σας για μια γενέθλια ή ως γαμήλιο δώρο!

Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά εβδομήντα Αγάπη


19,90 €
Για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, προσφέρουν ελευθερία στην χρόνια πρωτότυπο δώρο με αυτό το έθιμο πίνακα πανί! Το 70 είναι γνωστό ότι είναι συνώνυμη χρόνια ελευθερίας όσον αφορά την αγάπη. Βρείτε αυτό το φρέσκο ​​προσφορά αυτή την ιδέα δώρο εβδομήντα αγάπη. Πηγαίνει τώρα για τους άνδρες και τις γυναίκες που αναζητούν πιο romantiques.N'attendez το παρόν, να δημιουργήσει μία από τις φωτογραφίες σας με την ιδέα deco valentine για εσάς!
Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά Shariko - 20 x 20 εκ

Επιλέξτε το μέγεθος σας

- 23 ψηφοφορίες
1 σχόλιο

Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά Shariko


19,90 €
Αυτό το έθιμο τραπέζι Pop Art Shariko θα γίνει από τη δική σας photo.Gravissimo προσφέρει αυτό το δώρο ιδέα pop art δημιουργήθηκε από τη φωτογραφία σας. Δημιουργήστε αυτόν τον πίνακα της εικόνας pop art σαν τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και να τους δώσουμε ένα εξατομικευμένο δώρο σήμανση! Αφήστε τη φαντασία σας, να αλλάξετε το χρώμα και τη μορφή της φωτογραφίας σας σε ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα μέσω της διεπαφής δημιουργίας μας σε απευθείας σύνδεση.

Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά αγάπη Teddy


19,90 €
Ιδέα δώρων: το έθιμο τραπέζι amourVous εικόνα του Teddy ψάχνετε για ένα δώρο στη φωτογραφία για την αδελφή ψυχή σας για να γιορτάσουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή την επέτειο σας; Το τραπεζομάντηλο έγινε για σας από την ομάδα σχεδιασμού Gravissimo. Αυτή η πρωτότυπη ιδέα για δώρο θα αποκαλύψει την αγάπη σας ανοιχτά οπότε μην περιμένετε απαραίτητα 14η Φεβρουαρίου για να παρουσιάσει sentiments.Voici σας ένα εξατομικευμένο δώρο για όλους τους λάτρεις της!

Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά Bonne Maman κόμμα


19,90 €
Αυτό το έθιμο τραπέζι Happy Ημέρα της Μητέρας θα γίνει από τη φωτογραφία σας και το τέλειο εξατομικευμένο δώρο για την Γιορτή της Μητέρας! Gravissimo προσφέρει αυτό το τραπέζι εικόνα εκτυπώνεται από την προσωπική σας εικόνες. Επιλέξτε μια οικογενειακή φωτογραφία ή μια εικόνα σε μια σημαντική εκδήλωση, να προσθέσετε κείμενο ή την ημερομηνία και voila! Δημιουργήστε αυτό καμβά της εικόνας από τη μαμά σας και σας προσφέρουν μια αξέχαστη δώρο! Απελευθερώστε σας φαντασία και τη δημιουργία με μια ματιά ένα δώρο για τη γιορτή των ανύπαντρων μητέρων μέσω του online εργαλείου προσαρμογής μας.
Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά του Αγίου Βαλεντίνου Διπλή Καρδιά - 20 x 20 εκ

Επιλέξτε το μέγεθος σας

- 8 ψηφοφορίες
1 σχόλιο

Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά του Αγίου Βαλεντίνου Διπλή Καρδιά


19,90 €
Φτιάξτε μόνοι σας ένα τραπέζι με μια εικόνα και να της δώσει ό, τι Ημέρα προσαρμοσμένη δώρο του Αγίου Βαλεντίνου για να του πω ότι είστε ακόμα στην αγάπη ή για να εκφράσετε την αγάπη σας για πρώτη φορά. Σκεφτείτε μεγάλα και προσφέρουν μια σειρά από έως γίγαντα καμβά 120x80 για αυτό original.Gravissimo προσφέρει αυτή την ιδέα για δώρο φτιαγμένο από τις δικές σας φωτογραφίες. Δημιουργήστε Αυτή η εικόνα πίνακα της εικόνας της σχέσης σας και να δώσει ένα εξατομικευμένο δώρο σήμανση!

Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά Red Heart


19,90 €
Η ιδέα για δώρο για τη γιορτή της αγάπης: Πίνακας κόκκινη καρδιά εξατομικευμένες καμβά St Valentin.Avec αυτή την εικόνα της γαλλικής ποιότητας, θα πω την αγάπη της ζωής σας, πώς σας αρέσει. Το σχήμα του αυτό το δώρο δεν ήθελε άλλους προσαρμοστεί αποκαλύπτουν το βάθος των συναισθημάτων σας και την έντασή τους. Κατά τη διάρκεια της γιορτής της αγάπης, είναι για ζευγάρια από όλο τον κόσμο για να δηλώσει την αγάπη τους. Μην περιμένετε, να πυροδοτήσει το σπίτι σας με αυτή την αδιάψευστη απόδειξη της αγάπης κατά τη διάρκεια της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.
Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά Heart Gold - 20 x 20 εκ

Επιλέξτε το μέγεθος σας

- 8 ψηφοφορίες
1 σχόλιο

Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά Heart Gold


19,90 €
Αιχμαλωτίστε την αγάπη σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ένα δώρο για το γάμο ή γενέθλια mariage.Rien πιο πρωτότυπο από τη δημιουργία μιας εικόνας για μια εξατομικευμένη τραπέζι δώρο πέτυχε. Από ομορφότερες εικόνες σας ροπής, καλέστε εξατομικευμένη φωτογραφία σας σε μουσαμά επικολλημένο σε ξύλινο σκελετό και να κάνει ένα προσαρμοσμένο πίνακα με την απόλαυση του συντρόφου σας ή compagnon.Choisissez μορφή σας σας, καλύτερη βολή σας και σε ένα κλείσιμο του ματιού, δημιουργούν ένα μοναδικό δώρο με γρήγορο και έξυπνο σε απευθείας σύνδεση οδηγό μας.
Εξατομικευμένη ζωγραφική σε καμβά Φωτογραφία Αλφάβητο - 30 x 20 εκ

Επιλέξτε το μέγεθος σας

Εξατομικευμένη ζωγραφική σε καμβά Φωτογραφία Αλφάβητο


22,90 €
Αυτός ο πίνακας θα αλφάβητο κατασκευασμένο από την καλύτερη φωτογραφία του enfant.Gravissimo σας προσφέρει αυτή την ιδέα για δώρο για τα παιδιά γίνονται από μια φωτογραφία του γιου ή της κόρης σας. Δημιουργήστε το έθιμο αυτό αλφάβητο πίνακα εικόνα για να έρθει να διακοσμήσετε το δωμάτιο του παιδιού σας. Αυτός αρχίζει να μάθουν να διαβάζουν; Τι θα μπορούσε να είναι πιο πρωτότυπο από το να του προσφέρει ένα εξατομικευμένο δώρο που είναι τόσο πρακτικό και διακοσμητικό!

Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά Teddy Rose


19,90 €
δώρο ιδέα: η εικόνα αρκουδάκι πίνακα RoseVous αναζητούν ένα δώρο φωτογραφία για να διακοσμήσετε το δωμάτιο ενός μικρού κοριτσιού; Αυτός ο πίνακας εξατομικευμένες καμβά δημιουργήθηκε για εσάς από την ομάδα σχεδιασμού Gravissimo. Αυτή η πρωτότυπη ιδέα για δώρο, θα σας δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουμε ένα εξατομικευμένο δώρο που θα εκπλήξει τους αγαπημένους σας!
Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά Ροζ Καρδιά Γραφικό - 20 x 20 εκ

Επιλέξτε το μέγεθος σας

Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά Ροζ Καρδιά Γραφικό


19,90 €
Τι θα μπορούσε να είναι πιο φιλικό από ένα δώρο από την καρδιά για γενέθλια, Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή της Μητέρας Gravissimo προσφέρει αυτή την πρωτότυπη ιδέα: ένα προσαρμοσμένο πίνακα καρδιές και τα λουλούδια με την αγαπημένη σας φωτογραφία, ένα που θα ευχαριστήσει σας γύρω από περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Αυτό προσαρμόσιμη εικόνα καμβά ζωγραφικής τοποθετηθεί στο σασί είναι μια φανταστική ιδέα για δώρο εξατομικευμένο, προκαλεί έκπληξη το γεγονός και ότι θα ευχαριστήσει κάθε φορά!
Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά της Αγάπης Card - 20 x 20 εκ

Επιλέξτε το μέγεθος σας

- 10 ψηφοφορίες
2 σχόλια

Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά της Αγάπης Card


19,90 €
Μην διστάσετε! Με την ευκαιρία της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου ή για να δείξετε την αγάπη σας, καλύτερη κάρτα σας θα είναι το ένα που περιέχει μια εικόνα της σχέσης σας. Αυτό το εξατομικευμένο δώρο θα επιτρέψει πρωτότυπο εσωτερικό σας τιμήσει τα συναισθήματα που μοιράζεστε με τον αγαπημένο σας. Αυτή η εικόνα γράφημα είναι κάτι περισσότερο από μια δήλωση, είναι ένας ύμνος στην αγάπη και το ειδύλλιο! Εικόνα σας κάρτας Φωτογραφία αγάπη μπορεί να τοποθετηθεί στο σασί του 2 ή 4 cm και είναι διαθέσιμο σε 8 μεγέθη από μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο!
Πίνακας Προσαρμοσμένη Φωτογραφία Μπαρόκ καμβά καρέ - 20 x 20 εκ

Επιλέξτε το μέγεθος σας

Πίνακας Προσαρμοσμένη Φωτογραφία Μπαρόκ καμβά καρέ

19,90 €

17,91 €
Μια πρωτότυπη ιδέα για δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή Ημέρα της Μητέρας! Δηλώστε την αγάπη σας, προσφέροντας δώρο Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ρομαντική από μια φωτογραφία του ζευγαριού σας. Ή, πες στη μαμά σου ότι αγαπάς με αυτή τη ζωγραφική εξατομικευμένες φωτογραφία με την πιο όμορφη βολή των παιδιών του! Να είστε δημιουργικοί και να εκπλήξει τους αγαπημένους σας με ένα πρωτότυπο εξατομικευμένο δώρο!
Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά Καλές Απόκριες - 20 x 20 εκ

Επιλέξτε το μέγεθος σας

Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά Καλές Απόκριες


16,90 €
Το έθιμο πίνακα πανί φωτογραφία ειδικά σχεδιασμένο για τις Απόκριες είναι μια διακοσμητική ιδέα για το δωμάτιο του παιδιού σας. Επιλέξτε μια φωτογραφία του παιδιού σας για να ντύσει τα φαντάσματα με την ευκαιρία της 31ης Οκτωβρίου. Όλοι οι φίλοι του raffoleront.Votre εικόνα θα εκτυπωθεί σε καμβά υψηλής αντοχής με την κορυφαία ποιότητα και τις τεχνικές εκτύπωσης professionnelles.Votre καμβά πίνακα φωτογραφία μπορεί να τοποθετηθεί στο σασί του 2 ή 4 cm και θα είναι ένα πολύ πρωτότυπο εξατομικευμένο δώρο!
Ημέρα Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά Χρόνια του Αγίου Βαλεντίνου ταινία - 20 x 20 εκ

Επιλέξτε το μέγεθος σας

Ημέρα Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά Χρόνια του Αγίου Βαλεντίνου ταινία


19,90 €
ζευγάρι σας είναι διάσημο στο Χόλιγουντ! Εμφάνιση προσφορά αγαπημένο σας (e) θα έχουν τους πόρους από την άποψη της δημιουργικής πρωτοτυπίας. Συνοδευόμενος από ένα μπουκέτο λουλούδια, Valentine σας θα είναι ρομαντικό και λαμπερό εξωφρενικά με αυτό το έθιμο εικόνα τραπέζι Happy Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Χρησιμοποιώντας μια εικόνα, να δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο δώρο που θα ταιριάζει απόλυτα με τη διάθεση του εσωτερικού σχεδιασμού σας.
Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά Ροζ Καρδιά - 20 x 20 εκ

Επιλέξτε το μέγεθος σας

Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά Ροζ Καρδιά


19,90 €
Δημιουργήστε το δικό σας δώρο Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Κατά την επιλογή ανάμεσα σε καλύτερες φωτογραφίες σας σε ένα δώρο φωτογραφία σε μουσαμά επικολλημένο σε ξύλινο σκελετό και έτοιμοι να κρεμάσετε στον τοίχο σας. Προσαρμόστε το δώρο του Αγίου Βαλεντίνου σας για τη δημιουργία αξέχαστες αναμνήσεις σε αυτή την ζωγραφική σε καμβά Καρδιά Rose.
Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά Κόκκινη Καρδιά Σπείρα - 30 x 20 εκ

Επιλέξτε το μέγεθος σας

Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά Κόκκινη Καρδιά Σπείρα


22,90 €
Η ημέρα των ερωτευμένων είναι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Με φαντασία σας και μία από τις πιο όμορφες φωτογραφίες σας, δημιουργήστε το δώρο του Αγίου Βαλεντίνου των ονείρων του! Gravissimo προσφέρει αυτή η φωτογραφία ιδέες για δώρα που δημιουργούνται από τη φωτογραφία σας. Φανταστείτε αυτό το τραπέζι εξατομικευμένη φωτογραφία Κόκκινη Καρδιά Σπείρα στην εικόνα των ανθρώπων που είναι αγαπητός σε σας και να τους δώσει μια αξέχαστη εξατομικευμένο δώρο!
Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά Starlight - 20 x 20 εκ

Επιλέξτε το μέγεθος σας

- 14 ψηφοφορίες
1 σχόλιο

Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά Starlight


19,90 €
Ένα έθιμο τραπέζι πολύ καμβά σχεδίασης με Starlight.Vous έχουν πράγματι ένα διαμέρισμα ή σπίτι, τότε αυτό το μοντέρνο πίνακα Starlight φέρει μια τελική πινελιά πρωτοτυπίας στη διακόσμηση σας. Εδώ είναι μια μεγάλη ιδέα για δώρο! Αγαπημένες σας φωτογραφίες θα πρέπει να επισημανθεί με αυτό τον αρχικό σκοπό. Σκεφτείτε να προσφέρετε αυτό το μοναδικό δώρο για να τους ευχαριστήσει και να εκπλήξει τους, είτε πρόκειται για τα Χριστούγεννα ή την Ημέρα του Πατέρα.

Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά Kelvin


19,90 €
Ένας πίνακας εξατομικευμένες καμβά του οποίου η φωτογραφία έχει κιτρινισμένη από την επίδραση του δέρματος; Εδώ είναι μια εικόνα κομψό τραπέζι για να αντιμετωπίσει τα χρώματα ενός δωματίου σε maison.Choisissez σας σε μία από τις καλύτερες φωτογραφίες σας σε αυτό το τραπέζι που θα εφαρμόζεται ένα στρώμα Kelvin original.Ce πολύ εξατομικευμένο δώρο μπορεί να προσφερθεί τόσο για μια γενεθλίων που για τα Χριστούγεννα Τοποθετημένη σε ένα ξύλινο πλαίσιο, που θα ευχαριστήσει όλη την οικογένεια και μπορεί να εγκατασταθεί πολύ γρήγορα στο σαλόνι σας ή στο δωμάτιό σας.

Πίνακας Προσαρμοσμένη Φωτογραφία Cartoon καμβά


22,90 €
Για τους λάτρεις των κινουμένων σχεδίων και κινούμενα σχέδια, κάντε στρίβετε superhero από μία από τις καλύτερες φωτογραφίες σας που θα πρέπει να εφαρμοστεί σε ισχύ κινουμένων σχεδίων για τη μείωση των χαρακτηριστικών και τον πίνακα fun.Ce εξατομικευμένες και διασκέδαση μπορούν να προσφερθούν ως καλά για γενέθλια ως ημέρα των Χριστουγέννων ή του Αγίου Βαλεντίνου! Αυτό θα ευχαριστήσει την οικογένειά σας που θα είναι στην ευχάριστη θέση να θαυμάσετε μια εικόνα αγαπητή στην καρδιά τους και να εκπροσωπούνται.

Εξατομικευμένη Ζωγραφική Φωτογραφία καμβά Gotham


19,90 €
Το κλασικό καμβά με αυτόν τον πίνακα αποκλειστικά σε μαύρο και άσπρο. Ιδανικό για να επισημάνετε μια εικόνα που θέλετε να κρέμονται πάνω από το κρεβάτι σας ή στο κύριο δωμάτιο σας. Εδώ είναι μια καλή ιδέα για δώρο! Μεγέθυνση μία από τις φωτογραφίες σας στο τραπέζι και θα το εφαρμόσει αυτόματα μαύρο & λευκό στρώμα για να δημιουργήσετε μια σύγχρονη και κομψή διακόσμηση στο σπίτι σας. Ο καμβάς έρχεται έτοιμη να κρεμάσει στον τοίχο της κρεβατοκάμαράς σας ή το σαλόνι σας. Αυτό το εξατομικευμένο δώρο θα προσελκύσει όλη την οικογένεια και θα απαθανατίσει ένα σημαντικό γεγονός ή για να ευχαριστήσουν τη μαμά σας για την Ημέρα της Μητέρας. Η ασπρόμαυρη φωτογραφία τελειώνοντας αυτό το τραπέζι θα είναι επίσης ένα τέλειο δώρο για να δείξει τα συλλυπητήριά σας για την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου.
Πίνακας Caisse American Photo καμβά - Λευκό 20 x 20 εκ

Επιλέξτε το μέγεθος σας

- 14 ψηφοφορίες
2 σχόλια

Πίνακας Caisse American Photo καμβά


38,90 €
Εδώ είναι το πιο όμορφο από όλα τα τραπέζια σε καμβά με προπόνηση αμερικανικό box του. Αφού κάνετε προσαρμοσμένη πανί τραπέζι σας σε ένα πλαίσιο ποιότητας, θέτουμε το τραπέζι σας σε μια ξύλινη κορνίζα λευκό ή μαύρο με παχιά σύνορα επιτρέπουν να εκτιμούμε και να ενισχύσει το τραπέζι σας. Το αμερικανικό box προσθέτει 4,5 εκατοστά ξύλινο τραπέζι γύρω από τον καμβά και δημιουργεί ένα ανάγλυφο εφέ για την ενίσχυση αυτή. Θα αγαπήσετε αυτό το πολύ πρωτότυπη ιδέα για να προσφέρει ένα εξατομικευμένο δώρο και ποιότητα! αγαπημένες σας οικογενειακές φωτογραφίες θα πρέπει να επισημαίνονται με την κομψότητα σε ένα αμερικανικό ταμείο υψηλής ποιότητας. Δώστε ένα δώρο φωτογραφία που είναι σίγουρα θα ευχαριστήσουν τη μαμά σας για την Ημέρα της Μητέρας ή τη σύζυγό σας για την επέτειο του γάμου σας. Ένα διακοσμητικό αντικείμενο πιο κομψό να έχει μια μνήμη των σημαντικές στιγμές της ζωής σας.

Άλλα δώρα της κατηγορίας «προσαρμοσμένο πίνακα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Πάντα ονειρευόταν ένα πορτρέτο που υπέγραψε ο Andy Warhol στους τοίχους του καθιστικού σας; Μην διστάσετε! Επιλέξτε την καλύτερη φωτογραφία της σχέσης σας και να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη πανί πίνακα. Κάντε μεγέθυνση πιο όμορφες φωτογραφίες σας σε καμβά για να δημιουργήσετε μια μοναδική διακόσμηση τοίχου, μια αντανάκλαση των γεύσεων και τις αναμνήσεις σας με chers.Gravissimo όντα επιλέγει τα πιο ανθεκτικά υλικά και εξοπλισμό προηγμένης στην ψηφιακή εκτύπωση, η οποία εγγυάται τη φωτογραφία σας σε καμβά ζωγραφικής διαρκεί περισσότερο από 75 χρόνια.

Πρώτα επιλέξτε το μέγεθος του τραπεζιού σας από την μεγάλη ποικιλία που προσφέρουμε (από 20x20cm έως 120x80cm). Όποια και αν είναι το μέγεθός του, η ποιότητα των προϊόντων μας είναι συνεπής και άψογη. Ο καμβάς βαμβακιού και πολυεστέρα (360 g / m²) είναι τοποθετημένο σε ένα ξύλινο πλαίσιο από 2 έως 4 εκατοστά και τεταμένη πολύ προσεκτικά. Θα παραμείνουν σταθερές μέσα από τα κλειδιά παραδόθηκαν στο τραπέζι και ότι θα ενισχύσει τον καμβά όταν είναι απαραίτητο.

Στη συνέχεια να φορτώσετε την εικόνα της επιλογής σας, αφήστε το σε φυσικά χρώματα ή να διασκεδάσετε δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα, χάρη στα πολλά διαθέσιμα καλλιτεχνικά εφέ. Επίσης, προσθέστε ένα μήνυμα κειμένου ή ένα όνομα στο τραπέζι σας. Στη συνέχεια, αμέσως να δείτε τα αποτελέσματα και να επιβεβαιώσει αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Να προσφέρει ως δώρο για μια βάπτιση ή γέννηση, για παράδειγμα, με την πιο όμορφη εικόνα του μωρού ή μικρού παιδιού!

Προσφέρουν μια εικόνα με τη φωτογραφία σας και ένα όμορφο μήνυμα της αγάπης

Η αναπαραγωγή ενός ή περισσοτέρων από τις φωτογραφίες σας σε καμβά είναι το έθιμο υψηλής ευκρίνειας ψηφιακή εκτύπωση σύμφωνα με τα επαγγελματικά πρότυπα ποιότητας εκτύπωση έως 2440 dpi. Χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνολογίες με υδατικά μελάνια των οποίων η χρωστική η ποιότητα είναι εγγύηση υψηλής ποιότητας και να σέβονται την ένταση των χρωμάτων της αρχικής εικόνας σε καμβά ζωγραφικής σας.

Ένα ύφασμα τραπέζι προσαρμοσμένο για τα Χριστούγεννα, Ημέρα ή επέτειο του Αγίου Βαλεντίνου

Δημοσιεύθηκε σε ένα χαρτόνι υψηλής αντοχής, η εικόνα σας θα είναι καλά προστατευμένο κατά τη μεταφορά και θα πρέπει απλά να κρεμάσετε στον τοίχο για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα σας Pop'art, Gotham ή κινούμενα σχέδια και να φέρει μια πρωτότυπη πινελιά στο ντεκόρ σας.

Ένα εξατομικευμένο δώρο φθηνά, πρωτοποριακό σχεδιασμό που θα εκπλήξει τους φίλους και την οικογένειά σας σε μια γενέθλια ή για τα Χριστούγεννα. Δώστε τους μια φωτογραφία με τη φωτογραφία σας.

Μικρές Εκτός από έργα ζωγραφικής καμβά μας:
° Βαμβάκι και πολυεστέρα: 360 g / m²
° Ξύλινο σκελετό: 4 εκατοστά
° ψηφιακή εκτύπωση υψηλής ευκρίνειας
° Η συμμόρφωση με τα επαγγελματικά πρότυπα ποιότητας εκτύπωση έως 2440 dpi
° Δημοσιεύθηκε σε ένα πολύ καλά συσκευασμένα χαρτόνι υψηλής αντοχής για να μην πάθει ζημιά το ύφασμα κατά τη μεταφορά

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.