σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Πίνακας Φωτογραφία Pop Art Andy Warhol εξατομικευμένες καμβά και καμβά

  • Εξατομικευμένη Pop Art στο στυλ του Andy Warhol
  • Μουσαμά επικολλημένο σε ξύλο κορνίζα 2 εκατοστά προαιρετική πλαίσια.
  • 97 προκαθορισμένες επιδράσεις + επιλογή diy
  • εκτύπωση υψηλής ευκρίνειας. Εγγυημένη έως 75 χρόνια
  • κλειδιά σασί παρέχονται για ένα τέλειο ένταση. καμβά τεντώνεται και συρράπτονται με το χέρι
  • Παραδίδονται σε σας μέσα σε 48 ώρες. Η συμμόρφωση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα Εκτύπωση
  • Γαλλικά high-end κατασκευή στα εργαστήρια μας στη Μασσαλία.
  • Πιστότητα χρωμάτων και τη λεπτομέρεια των φωτογραφιών σας
Πίνακας pop art
Πίνακας παραδοθεί σε 48 ώρες
καμβά βαμβακιού πολυεστέρα
Βασικά ξύλινο σκελετό
εξατομικευμένη Φωτογραφία
Pop Art καμβά Custom 1 φωτογραφία Andy Warhol - 20 x 20 εκ

Επιλέξτε το μέγεθος σας

- 14 ψηφοφορίες
3 σχόλια

Pop Art καμβά Custom 1 φωτογραφία Andy Warhol


19,90 €
Ένας πίνακας Pop Art για τη δημιουργία απευθείας σύνδεση από μια από τις φωτογραφίες σας. Για να επιλέξουν από 9 στυλ Pop Art ανασυντίθενται από το γραφείο στυλ Gravissimo, επισκεφθείτε διεπαφή προσαρμογής μας και καλέστε βήμα προς βήμα έθιμο τραπέζι σας. Gravissimo επιλέγει προσεκτικά τα υλικά του, μελάνια στις καμβάδες των έργων ζωγραφικής, για να εγγυηθεί μια καλή ποιότητα ορατή για πολλά χρόνια. Δημιουργήστε το τραπέζι σας, έτσι τώρα ο Andy Warhol με την προσωπική σας φωτογραφία. Είναι το τέλειο εξατομικευμένο δώρο για διακόσμηση του σπιτιού σας για μια γενέθλια ή για τα Χριστούγεννα.
Έθιμο καμβά Pop Art Andy Warhol 4 φωτογραφίες - 20 x 20 εκ

Επιλέξτε το μέγεθος σας

- 27 ψηφοφορίες
11 σχόλια

Έθιμο καμβά Pop Art Andy Warhol 4 φωτογραφίες


19,90 €
Για τους οπαδούς του Andy Warhol στυλ, Gravissimo ανασυνταχθεί τα αρχικά αποτελέσματα και τα συγκροτήματα χρώμα από τον πλοίαρχο Pop Art. Επιλέξτε 4 φωτογραφίες, και να επιλέξετε τα χρώματα και αποχρώσεις για κάθε μία από τις φωτογραφίες σας και παρατηρήστε την Pop Art προσαρμοσμένο πίνακα που δημιουργείται μπροστά στα μάτια σας. Gravissimo εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας σε υψηλή ποιότητα καμβά, υψηλής ευκρίνειας και σε συμμόρφωση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα της ψηφιακής εκτύπωσης. τραπέζι σας Pop Art στη συνέχεια συσκευάζεται για να μεταφερθεί με ασφάλεια. Ένα ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα, Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή Ημέρα της Μητέρας.
Pop Art Προσαρμοσμένη καμβά TransColor 4 φωτογραφίες - 20 x 20 εκ

Επιλέξτε το μέγεθος σας

- 11 ψηφοφορίες
1 σχόλιο

Pop Art Προσαρμοσμένη καμβά TransColor 4 φωτογραφίες


19,90 €
Ψάχνετε για ένα εξατομικευμένο δώρο για να ταιριάζει στις ανάγκες σας; Gravissimo εκτελεί για σένα το δικό σας πορτρέτο σε καμβά pop art Transcolor με 4 φωτογραφίες. Ένα ευρύ φάσμα των χρωμάτων είναι διαθέσιμες για την προσαρμογή των φωτογραφιών σας, πορτραίτο pop art είναι custom made για να ταιριάζει στο γούστο σας! Εξατομικεύστε την εσωτερική σας γίνεται παιχνιδάκι με αυτή την εικόνα ζωγραφική pop art γίνονται από τις φωτογραφίες σας. Με μερικά κλικ μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό πορτρέτο ποπ τέχνη σας με την εφαρμογή σε κάθε μία από τις φωτογραφίες σας, τα χρώματα Transcolor. Είναι επίσης ένα εξατομικευμένο δώρο που θα ευχαριστήσει όλη την οικογένεια, pop art μας φωτογραφικής τέχνης είναι κατασκευασμένα στη Γαλλία στα εργαστήρια μας, που είναι τοποθετημένα σε πλαίσιο 2.

Pop Art Προσαρμοσμένη καμβά 4 φωτογραφίες Μάο


19,90 €
Αυτό το POP ART πίνακα θα γίνει από τις φωτογραφίες σας. Κάθε φωτογραφία από τα πορτρέτα Pop Art θα έχουν ξεχωριστή επίδραση από ένα ευρύ φάσμα της επίδρασης POP ART Μάο. Μια πρωτότυπη ιδέα για δώρο που θα ντύσει τους τοίχους σας με την εικόνα σας, αυτή είναι η ευκαιρία για μια πολύχρωμη διακόσμηση στο στιλ pop art Μάο. Ο πίνακας αυτός μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στο πλαίσιο, αν θέλετε, υπάρχουν 5 διαφορετικά μεγέθη και 9 συνδυασμούς χρωμάτων, αυτό το τραπέζι εικόνα προσαρμόζεται στις επιθυμίες σας, τα δώρα σας και το εσωτερικό σας! Επιλέξτε αυτόν τον πίνακα για ένα δώρο γενεθλίων, ένα αγόρι, ένα φίλο ή την οικογένειά σας.
Pop Art Προσαρμοσμένη καμβά 4 φωτογραφίες Marilyn Monroe - 20 x 20 εκ

Επιλέξτε το μέγεθος σας

- 16 ψηφοφορίες
6 σχόλια

Pop Art Προσαρμοσμένη καμβά 4 φωτογραφίες Marilyn Monroe


19,90 €
Απολαύστε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες για να δημιουργήσετε μια διακόσμηση που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Gravissimo προσφέρει για να ενεργοποιήσετε τις φωτογραφίες ή τα πορτρέτα σας σε μια ζωγραφική τέχνη Pop αναπαράγει τα χρώματα του Andy Warhol στη σειρά του αφιερωμένο στην Marilyn Monroe. Μερικά κλικ είναι αρκετό για να δημιουργήσει την εικόνα του Φωτογραφία Pop Art, και παρατήρησε καθιστώντας το τραπέζι ζωντανά. Gravissimo είναι τότε υπεύθυνος για να κάνει την εκτύπωση υψηλής ευκρίνειας, πιστοί στο περίγραμμα που δημιουργήσατε. Αρκετά έθιμο πίνακες Μέριλιν Μονρόε για το δώρο Ημέρα της Μητέρας για τη μαμά σας ή η γιαγιά σας.

Pop Art Προσαρμοσμένη καμβά 4 φωτογραφίες Pop μου


19,90 €
Το καλοκαίρι έφθασε, τελικά, θέλουν να αλλάξουν; Επειδή Gravissimo ακολουθεί τις τάσεις, graphic design studio μας σας προσφέρει την εικόνα εικόνα του καλοκαιριού. Ανακαλύψτε Pop μου, ένα νέο και πρωτότυπο ποπ τέχνης εμπνευσμένα από τα πιο trendy χρώματα της άνοιξης και του καλοκαιριού. Επειδή τα γούστα και τα χρώματα αλλάζουν τακτικά, ανακαλύψτε την καινοτομία του καλοκαιριού, "Mypop" αποκλειστική Gravissimo εμπνευσμένο από τα μοντέρνα χρώματα του καλοκαιριού. πίνακες popart μας είναι τυπωμένα σε βαμβάκι και πολυεστέρα ποιότητα καμβά, τοποθετημένη σε πλαίσιο με φινίρισμα υψηλής ποιότητας. Θα πρέπει να παραδοθεί στο περικάλυμμα φυσαλίδων σε ένα πολύ ανθεκτικό χαρτόνι συσκευασίας. δώρα γενεθλίων, δώρα γάμου, συνταξιοδότησης, τα δώρα Χριστουγέννων ή μπορεί να είναι μόνο για διασκέδαση, όλοι είναι καλοί λόγοι για να αποκτήσουν ένα τραπέζι Pop μου.
Pop Art Προσαρμοσμένη καμβά 4 φωτογραφίες Μονόχρωμη - 20 x 20 εκ

Επιλέξτε το μέγεθος σας

- 18 ψηφοφορίες
5 σχόλια

Pop Art Προσαρμοσμένη καμβά 4 φωτογραφίες Μονόχρωμη


19,90 €
Επιλέξτε μέχρι 4 διαφορετικές εικόνες για να δημιουργήσει αυτό το προσαρμοσμένο πίνακα μονόχρωμη στυλ pop art. 4 για κάθε μία από τις φωτογραφίες σας, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα Pop Art Mono Chrome που σας αρέσει περισσότερο. Όπως Βρετανοί και Αμερικανοί καλλιτέχνες να έχουν ξεκινήσει το στυλ Ποπ Αρτ, καλείτε έθιμο τραπέζι σας από την αρχή για να τελειώσει με την καλύτερη ποιότητα που μπορείτε να υπολογίζετε σε Gravissimo και δραστική επιλογή σχετικά υλικά: ποιότητα καμβά κορυφή (350 g / m²), μελάνια για εξαιρετική ακαμψία, ακόμη και στο χρόνο, ένα έλατο ξύλινο πλαίσιο. Ο συνδυασμός αυτών των υλικών εξασφαλίζει τραπέζι σας μια μακρύτερη ζωή. Απολαύστε ένα τιμολόγιο εξαίρεση να προσφέρει μια σειρά με τη σύζυγό σας ένα δώρο για συνταξιοδότηση ή για νταντά σας. Οι ιδέες είναι ατελείωτες!

Pop Art Προσαρμοσμένη καμβά Αυτοπροσωπογραφία 4 φωτογραφίες


19,90 €
Επιλέξτε την πρωτοτυπία με αυτήν την εικόνα ζωγραφική pop art αποτελείται από τέσσερις φωτογραφίες της επιλογής σας. Η Αυτοπροσωπογραφία στυλ pop art αποτελείται από 3 χρώματα που προσαρμόζονται στις αντιθέσεις των ψηφιακών σας φωτογραφιών. Καλέστε το δρόμο σας αυτήν τη ζωγραφική εικόνα pop art για ένα πρωτότυπο δώρο εξατομικευμένο custom made για τους αγαπημένους σας ή την οικογένειά σας. Αρκετές pop συνδυασμούς χρωμάτων τέχνης είναι διαθέσιμα σε ηλεκτρονική διασύνδεση δημιουργία μας. 4 Επιλέξτε τις φωτογραφίες σας, να τους μετατρέψει σε στυλ pop art Αυτοπροσωπογραφία και μπορείτε να πάρετε μια εικόνα εικόνα pop art μοναδική. Αυτή είναι η ευκαιρία να προσαρμόσετε όλα τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας ή τα δώρα γενεθλίων για τις φωτογραφίες σας. διασύνδεση του σχεδιασμού μας σας επιτρέπει να δείτε το τραπέζι σας σε απευθείας σύνδεση εικόνα pop art για ένα αποτέλεσμα 100% εγγυημένη. Τα εξατομικευμένα δώρα μας γίνονται στα εργαστήρια μας στη Γαλλία.
Καμβά Pop Art Andy Warhol Αμερικανός Ταμείο - Λευκό 20 x 20 εκ

Επιλέξτε το μέγεθος σας

- 3 ψηφοφορίες
1 σχόλιο

Καμβά Pop Art Andy Warhol Αμερικανός Ταμείο


38,90 €
Διακοσμήστε το σαλόνι σας ή το υπνοδωμάτιο με το πανί τραπέζι εξατομικευμένη, με ισχύ Pop Art, πλαισιωμένο σε ένα υπέροχο μαύρο ή άσπρο αμερικανικό box. Ένα τέλειο εξατομικευμένο δώρο για τους λάτρεις του στυλ του Andy Warhol. Με online εργαλείο μας, οι εικόνες σας μεταμορφωθεί σε ένα κλείσιμο του ματιού με αποτέλεσμα Pop Art πιο συγκεκριμένη, λαμβάνοντας τα αρχικά αποτελέσματα και τα συγκροτήματα χρώμα γίνεται από τον ίδιο τον κ Warhol. Μπορείτε να προσθέσετε έως και 4 διαφορετικές εικόνες και να επιλέξετε για κάθε απόχρωση, αλλά και το βαθμό της σκιάς που θέλετε. Μόλις το σχέδιό σας έχει ολοκληρωθεί, ελέγξτε την επίδραση που υποβλήθηκαν πριν από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δωρεάν παράδοση εντός 7 εργάσιμων ημερών ή ταχύτερη παράδοση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης (24h ή 72h). εξατομίκευσης σας θα τυπωθεί σε υψηλή ανάλυση για υψηλής ποιότητας καμβά πριν τοποθετημένα σε ένα ξύλινο πλαίσιο. Το σύνολο στη συνέχεια τοποθετείται σε μια αμερικανική κουτί σκάλα. Το ξύλινο πλαίσιο με πάχος 4,5 cm, θα φέρει την κομψότητα και τον νεωτερισμό στο τραπέζι σας. Ένα πραγματικό έργο τέχνης για τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Σκεφτείτε το για να ευχαριστήσουν τους αγαπημένους σας με την ευκαιρία των γενεθλίων, για τα Χριστούγεννα ή για ένα κόμμα εγκαίνια σπιτιού. Μια ευρεία ποικιλία των μορφών στη διάθεσή σας και ένα χρώμα της επιλογής για την αμερικανική κουτί (μαύρο ή λευκό). Έτσι, κάνετε την επιλογή σας γρήγορα και να δημιουργήσετε το τραπέζι σας με τις δικές σας φωτογραφίες!

Άλλα δώρα της κατηγορίας «προσαρμοσμένο πίνακα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Γυρίστε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες σε μια εικόνα Ποπ Αρτ ενέπνευσε παλέτα του Andy Warhol και η Μέριλιν Μονρόε. Η διεπαφή προσαρμογής Gravissimo προσφέρει πολλαπλά εφέ για να δημιουργήσουν ζωντανά.

Είναι επίσης δυνατό να συνθέσει ο ίδιος στυλ 3 ή 4 χρώματα του με την επιλογή να κάνετε μόνοι σας. Pop Art σας στη συνέχεια εκτυπώνεται σε υψηλή ευκρίνεια σε πολυεστέρα βαμβάκι ποιότητας καμβά, μια ειδική ρύθμιση για την τέχνη σας. Γαλλικής κατασκευής τακτοποιημένο και εξαιρετικά γρήγορη παράδοση.

Η ιδιοφυΐα του Χάμιλτον στην επανάσταση του Andy Warhol και ο Roy Lichtenstein, Πάρτε ένα πρωτότυπο στυλ εσωτερικό σχεδιασμό με το έμβλημα του κινήματος της Pop Art, μια κρίσιμη μάζα εταιρεία merchandising ...

Ένας καμβάς Ποπ Αρτ υψηλής ποιότητας για ένα μοναδικό και το σχεδιασμό

Μικρή προσθήκη στο Pop έργα ζωγραφικής καμβά μας:
° Καμβά Pop Art, πάχους 2 εκ
° ελάτης ξύλινο πλαίσιο
° ψηφιακή εκτύπωση υψηλής ευκρίνειας
° Η συμμόρφωση με τα επαγγελματικά πρότυπα ποιότητας εκτύπωση έως 2440 dpi
° Δημοσιεύθηκε σε ένα πολύ καλά συσκευασμένα χαρτόνι υψηλής αντοχής για να μην πάθει ζημιά το ύφασμα κατά τη μεταφορά

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.