σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

εξατομικευμένες hoodie τυπωμένο ή κεντημένο με τη φωτογραφία σας


Πάρτε ακόμα πιο διασκεδαστικό να μαγειρέψουν με επίδειξη προσαρμοσμένη σας ποδιά ασυνήθιστες φωτογραφίες, χιουμοριστικό μηνύματα, φωτογραφίες από τα καλύτερα πιάτα σας, να το προσαρμόσετε όπως σας αρέσει!
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
14,90 €
- 133 ψηφοφορίες
65 σχόλια
17,90 €
- 107 ψηφοφορίες
28 σχόλια
14,90 €
- 36 ψηφοφορίες
15 σχόλια
24,90 €
- 16 ψηφοφορίες
3 σχόλια
28,90 €
- 32 ψηφοφορίες
5 σχόλια
28,90 €
- 24 ψηφοφορίες
2 σχόλια
16,90 €
- 18 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
28,90 €
- 28 ψηφοφορίες
4 σχόλια
21,90 €
- 13 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
28,90 €
- 12 ψηφοφορίες
2 σχόλια
28,90 €
- 3 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
28,90 €
- 8 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
19,90 €
- 21 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
21,90 €
- 15 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
55,90 €
- 14 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
21,90 €
- 13 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
28,90 €
- 15 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
18,90 €
1 ψηφοφορίες
28,90 €
4 ψηφοφορίες
28,90 €
- 22 ψηφοφορίες
1 σχόλιο

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένο δώρο για το μαγείρεμα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένη Ποδιά Κουζίνας για κάθε περίσταση

εξατομικευμένη ποδιά για ένα διασκεδαστικό κουζίνα

Αποκαλύπτουν τον ηγέτη μέσα σας με μια εξατομικευμένη ποδιά! Δημιουργήστε στο άψε σβήσε, χάρη σε απευθείας σύνδεση οδηγό μας, κεντημένα ή τυπωμένα μοντέλο που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας με την προσθήκη μια φωτογραφία, το όνομα, τα αρχικά ή λογότυπο όπως εσείς επιθυμείτε.

Μια εξατομικευμένη ποδιά για όλη την οικογένεια!

Ιδανικό ως δώρα, εξατομικευμένη ποδιά επιτρέπει επάξια ευχαριστήσω μαμάδες και γιαγιάδες για ζουμερά βραστά και γλυκά τους. Δημιουργήστε ένα μοντέλο ποδιά κουζίνας ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τα παιδιά ή τα εγγόνια τους, μια φωτογραφία από τα καλύτερα cupcakes τους ή λίγο άπληστοι και στοργική κείμενο ... να μείνουν στον κόσμο της μαγειρικής, μπορούμε να λ να επιβάλει ένα προσαρμοσμένο ύφασμα και πετσέτες, ή ένα γάντι φούρνου, ένα κεντημένο καπέλο ή σουπλά με φωτογραφία: τι να παραμείνουν στην κορυφή της προετοιμασίας της υπηρεσίας!

Για τους λάτρεις του φαγητού τα παιδιά Gravissimo έχει σκεφτεί τα πάντα! Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών σε πολλά χρώματα για να ικανοποιεί τους πάντες, μάγειρες γνωστά ή που διαπράττονται σε ευρεία μάθηση. αγαπημένη της καρδιάς μας πάει εξατομικευμένη ποδιά μοντέλο παιδικής ζωγραφικής όμορφα κεντημένα, παραμένει προσαρμόσιμη με σωλήνες χρώμα που παρέχονται. Πλένεται με νερό, θα καθαρίσει σε ένα φλας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, χάρη στην υψηλή ποιότητά του. Τι εκφράσει τη δημιουργικότητά του για την ενδυμασία της κουζίνας του πριν αποκαλύψει το πλήρες δυναμικό της στην πλάκα!

Για τους σύγχρονους άνδρες σε πιο παραδοσιακές γεύσεις, πολυεστέρα λευκό σχέδιο ή το έθιμο ποδιά σε μαύρο όλα έχουν ειπωθεί και μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, ή να πάτε με τα έπιπλα της κουζίνας σας! Με την προσθήκη ενός χιουμοριστικό μήνυμα, ένα κομπλιμέντο, μια ενθάρρυνση ή μια φωτογραφία από τις πιο επιτυχημένες πιάτο της, το άτομό σας θα είναι υπερήφανοι να φορούν εξατομικευμένη ποδιά θα πάρει πιο διασκεδαστικό να μαγειρέψετε νόστιμα φαγητά.

Οι επαγγελματίες, λειτουργούν επωνυμία σας μέσα από εξατομικευμένη ποδιά!

η αποκατάσταση των επαγγελματιών μάρκετινγκ σκέφτονται και θα ντύσει τις ομάδες τους στην πινακίδα της εγκατάστασης για να δημιουργήσετε ένα όμορφο επιχειρηματική μονάδα και μια πολύ εταιρική παρουσίαση. Cook, ο αρχηγός του κόμματος, sommelier ή διακομιστή, ο καθένας θα βρει το έθιμο προστατευτικό μοντέλο ρούχα που ταιριάζει καλύτερα την επιχείρησή τους!

Εκτός από τις ποδιές κουζίνας, προσφέρουμε επίσης έθιμο κεντημένα ποδιές και 100% κηπουρός βαμβάκι ή ανθοπωλείο. Στολισμένη με ένα ωραίο σύμβολο, αυτές οι ποδιές και οι δύο προορίζονται για συγκεκριμένα ότι μια επαγγελματική.

Προσφέρουμε εκπτώσεις όγκου με βάση τον όγκο της παραγγελίας. Σας προσκαλούμε να μας καλέσετε για ένα απόσπασμα, αν μεγάλη παραγγελία. Θα συνεργαστεί και όλη την ομάδα σας τις καλύτερες τιμές.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.