σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Χαλί μπάνιο, τουαλέτα ή μπάνιο με Προσαρμοσμένη Φωτογραφία


Προσαρμόστε το χαλάκι μπάνιου σας με μια φωτογραφία, κείμενο ή το λογότυπο. Κάντε μοναδικό και πρωτότυπο ντους εξόδου ή το μπάνιο σας.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένο δώρο για το Μπάνιο» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Χαλί Μπάνιο Προσαρμοσμένη για κάθε περίσταση

Ψάχνετε για ένα πρωτότυπο δώρο σε ένα φίλο ή αγαπημένου προσώπου, παρέχοντας ένα ενιαίο αντικείμενο; Σκεφτείτε για μια απρόσμενη ιδέα, εξατομικευμένες χαλάκι μπάνιου για να ξεχωρίζουν από ρόμπες πάρα πολύ συμβατική. Επιλέγοντας χαλάκι αντιολισθητικό μας να προσαρμόσετε, είναι εγγυημένο ότι θα εκπλήξει, αλλά και περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα καθημερινό αντικείμενο.

Με αυτό το εξατομικευμένο δώρο για το μπάνιο, θα είναι δυνατό να επιλέξετε μια εικόνα κοντά στην καρδιά στο πρόσωπο για τους οποίους προορίζεται και χαλάκια ντους για να εκτυπώσετε άμεσα. Ποτέ ένα δώρο μπάνιο έχει βρεθεί, καθώς, έτσι ώστε να μπορεί να σας συγχαρώ για την πρωτοβουλία σας!

Επιλέξτε μια οικογενειακή φωτογραφία, το αργότερο ή μια παραδεισένια παραλία θα προσελκύσει όλους να κάνουν περισσότερο συχνά σε αυτή την αίθουσα που θα κερδίσει ένα επιπλέον ζεστασιά. Ως εκ τούτου, αυτό το εξατομικευμένο δώρο θα επιτρέψει να εκτιμήσουν ακόμη περισσότερο μπάνιο του και να διασκεδάσουν πλοήγηση.

Διακοσμήστε το μπάνιο σας με το έθιμο χαλάκι μπάνιου

Το πλεονέκτημα αυτό το πρωτότυπο αξεσουάρ μπάνιου είναι το γεγονός ότι όλες οι επιθυμίες μπορεί να είναι τολμηρή. Δεν χρειάζεται να δώσετε προσωπικά φωτογραφία για μια προσαρμοσμένη χαλί μπάνιο; Κατεβάστε σε απευθείας σύνδεση που νομίζετε ότι είναι το πιο διασκεδαστικό, το πιο ζεν ή ικανοποιούν τις προσδοκίες του φίλου σας και θα είναι βέβαιο ότι θα έχουν ακριβώς αναφέρεται.

Σκέψη ολίσθησης και απορροφητικό διαφορετικές μορφές, μεγάλα χαλάκι μπάνιου ή το χαλί τουαλέτα στο οποίο θα κάνετε το σημάδι σας έχει όλες τις ιδιότητες που αναμένονται από ένα αντικείμενο με αυτό τον τρόπο. Παιδί, πρωτότυπο δώρο σας θα απολαύσουν επίσης ένα ηλικιωμένο άτομο που έχει μια υπέροχη θέα έξω από το μπάνιο του, η οποία θα έχει επίσης τη διαβεβαίωση ότι δεν γλιστρά. Αυτό μπορεί να είναι η ευκαιρία σας για να προσφέρει μια πιο ασφαλή μοντέλο από ό, τι έχει ήδη.

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από λευκά είδη μπάνιου, να προσαρμόσετε πλήρως το σπίτι μπάνιο σας! Πετσέτα κεντήματα, τιρκουάζ σαρόνγκ σφουγγάρι γυναίκα, μπουρνούζι για τον άνθρωπο ή πόρτα εξατομικευμένες σαπούνι είναι όλες οι ιδέες που θα σας επιτρέψει να φέρει μια αφή ενιαίο διακόσμηση στο μπάνιο σας. Προσφέρουμε μια ευρεία επιλογή των εξατομικευμένων πετσέτα ή παραλία κέντημα πετσέτα με το κείμενο που σας επιτρέπει να επιλέξετε το χρώμα και το επιθυμητό φινίρισμα (πολυεστέρα ή 100% βαμβάκι).

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.