σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Hull, εξατομικευμένες θήκη για κινητό και tablet φωτογραφία


κύτη, προστατευτικά περιπτώσεις και καλύψεις για το τηλέφωνο ή το tablet σας για να προσαρμόσετε μας είναι στην ιστοσελίδα μας. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας!

Τηλέφωνο & Tablet Προσαρμοσμένη υπόθεση : δημοφιλής

31,90 €
- 151 ψηφοφορίες
15 σχόλια
16,90 €
- 68 ψηφοφορίες
9 σχόλια
11,90 €
- 81 ψηφοφορίες
7 σχόλια
18,90 €
- 57 ψηφοφορίες
6 σχόλια
17,90 €
- 31 ψηφοφορίες
9 σχόλια
16,90 €
- 51 ψηφοφορίες
7 σχόλια
17,90 €
- 99 ψηφοφορίες
12 σχόλια
16,90 €
- 67 ψηφοφορίες
10 σχόλια
31,90 €
- 50 ψηφοφορίες
9 σχόλια
17,90 €
- 35 ψηφοφορίες
6 σχόλια
18,90 €
- 17 ψηφοφορίες
3 σχόλια
16,90 €
- 49 ψηφοφορίες
7 σχόλια
17,90 €
- 24 ψηφοφορίες
3 σχόλια
18,90 €
- 56 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
19,90 €
- 41 ψηφοφορίες
6 σχόλια
19,90 €
- 43 ψηφοφορίες
7 σχόλια
16,90 €
- 36 ψηφοφορίες
4 σχόλια
19,90 €
- 49 ψηφοφορίες
8 σχόλια
16,90 €
- 27 ψηφοφορίες
3 σχόλια
16,90 €
- 42 ψηφοφορίες
10 σχόλια

Άλλα δώρα της κατηγορίας «High-Tech Εξατομικευμένο δώρο» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Βρείτε μια μεγάλη επιλογή των υποθέσεων smartphone ή περιπτώσεις να προσαρμόσετε για να προστατεύσει το κινητό σας ενώ δίνει ένα διακριτικό βλέμμα, το βλέμμα σας! προσαρμοσμένη κοχύλια μας ή υποθέσεις φωτογραφίες είναι διαθέσιμες για Samsung φορητούς υπολογιστές μάρκα, η Apple, Blackberry, HTC, Sony και Nexus. Θα προσφέρουν απόλυτη προστασία κάνοντας το τηλέφωνό σας μοναδική. Ανάμεσα στα μοντέλα, θα βρείτε προστατευτικό εξοπλισμό για όλα τα iPhones (από το iPhone 4 μέχρι αργότερα), όλα τα Samsung Galaxy (από S2 στην πιο πρόσφατη), αλλά και της Sony Xperia (από Z) ή το εύρος του Galaxy Ace ή το εμπορικό σήμα Huawei.

Για να διαμορφώσετε με μια φωτογραφία και το κείμενο ή το σύμβολο, επιλέξτε μια υψηλής ποιότητας εξατομικευμένα τηλέφωνο κέλυφος που θα αντέχει αποτελεσματικά σε κραδασμούς και γρατσουνιές. Προσαρμογή του iPhone ή το Samsung γάστρα σας επιτυγχάνεται μέσω μιας τεχνικής που ονομάζεται εξάχνωση, η οποία έχει ως στόχο να ενσωματώσετε την εικόνα του προϊόντος. Αυτό προσφέρει πραγματοποιήθηκε στην ασύγκριτη καιρικές συνθήκες και την ποιότητα φινιρίσματος σε προστατευτικό κέλυφος σας.

Προστατέψτε το τηλέφωνό σας με μια προσαρμοσμένη κέλυφος Φωτογραφία

Θήκες για τα smartphones σας βοηθήσει επίσης να προστατεύσει το μέτωπο του τηλεφώνου σας, συμπεριλαμβανομένων οθόνη που μπορεί να γρατζουνιστεί εύκολα όταν δεν προστατεύονται. Επιπλέον, αυτές οι περιπτώσεις να προσθέσετε μια πρακτική πτυχή και σας επιτρέπουν να αποθηκεύσετε τις κάρτες σας και τα μικρά έγγραφα στο πτερύγιο, ένα πραγματικό πλήρες εξατομικευμένο δώρο!

Προσφέρουμε επίσης κιτ για τα τηλέφωνα (που ονομάζεται επίσης τηλέφωνο κάλτσα) που είναι κατάλληλα για όλα τα smartphone μοντέλα και έτσι μπορεί ο καθένας να έχει τη διασκέδαση με την προστασία των προσωπικών τηλέφωνο!

Μπορεί αν θέλετε να προσθέσετε μια επιπλέον χρέωση προστατευτικό φιλμ πάνω στην οθόνη του κινητού σας τηλεφώνου. Το έθιμο κέλυφος σας προσφέρουμε παρέχουμε πάντα πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες του τηλεφώνου, συμπεριλαμβανομένης της κάμερας, και τα πλευρικά κουμπιά και φόρτωσης πρίζα.

Προσφέρουν μια εξατομικευμένη τηλέφωνο κέλυφος με μία από τις φωτογραφίες σας

Για τους geeks εθισμένος στο κινητό τους, να επιλέξουν ένα προσαρμοσμένο κέλυφος όπου μπορείτε να προσθέσετε πολλές φωτογραφίες τοποθετημένα σε ένα φύρδην μίγδην. Γρήγορα και εύκολα να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο στοιχείο στη φωτογραφία για τον μπαμπά σου ή ο αδελφός σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα κέλυφος σιλικόνης, μαλακό άκρο, ή το smartphone άκαμπτη γάστρα σε πλαστικά βαρέως τύπου. Είτε χρειάζεστε μια προσαρμοσμένη κέλυφος iPhone ή θήκη φωτογραφικής μηχανής για Samsung smartphone σας ή το iPod Touch, είστε βέβαιοι να βρείτε την ευτυχία σας εδώ!

Να προσφέρει για όλες τις περιπτώσεις, προσαρμόσιμη κέλυφος θα είναι μια πρωτότυπη ιδέα για δώρο είτε για τα Χριστούγεννα, γενέθλια ή Ημέρα του Πατέρα! Μην περιμένετε, να ανακαλύψουν μια μεγάλη ποικιλία από εξατομικευμένες και προσαρμόσιμη περιπτώσεις κινητό προστατευτικό κέλυφος. Συνοδέψτε το εξατομικευμένο δώρο σας φτηνά με άλλα δώρα φωτογραφία, όπως η εξατομικευμένη κούπα, φωτογραφία ή καμβά φωτογραφία του βιβλίου. Επαναφορτίστε έθιμο ιδέες σας για τα δώρα Χριστουγέννων!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.