σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Προσαρμοσμένη χαράζεται Tire Bouchon σομελιέ με ένα κείμενο


Κάψτε τιρμπουσόν σας με ένα μήνυμα ή ένα κείμενο που σας αρέσει. Μια ημερομηνία γέννησης ή το όνομα των αγαπημένων σας ως δώρο.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα
45,90 €
- 32 ψηφοφορίες
3 σχόλια
17,90 €
- 66 ψηφοφορίες
10 σχόλια

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένο δώρο για το μαγείρεμα» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσαρμοσμένη Tire Bouchon για κάθε περίσταση

Ψάχνετε για ένα πρωτότυπο δώρο για έναν εραστή καλό κρασί ή ένα γνήσιο πάθος για την οινολογία; Μπορείτε σύντομα καλείται να συμμετέχει εγκαίνιας σπιτιού; Εξατομικευμένη ανοιχτήρια θα παρουσιάσει τέλεια για εκείνες τις περιπτώσεις, αλλά και να προσφέρουν για τα Χριστούγεννα, Ημέρα του Πατέρα, αρχαιότητας ή για γενέθλια. Και γιατί να μην σας επιτρέπουν να εξοπλίσει την κουζίνα σας απλά ένα αξεσουάρ που είναι τόσο χρήσιμο, πρωτότυπο και μοναδικό.

Έχουμε επιλέξει τα καλύτερα προϊόντα από τα κορυφαία εμπορικά σήματα, διασφαλίζοντας την ποιότητα και την τέλεια και καλά τελειώσει. παραδοσιακό πρότυπο διπλό μοχλός μας είναι επίσης εφοδιασμένο με μια λεπίδα για να κόψει εύκολα το κάλυμμα, πάντοτε πρακτικό. Αλλά θα βρείτε επίσης ένα ανοιχτήρι σωλήνα και μια άλλη αυτόματη μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό. Όποια από τις δύο που θα επιλέξετε, θα όλες οι λάτρεις του κρασιού για να ανοίξετε ένα μπουκάλι εύκολα χωρίς να πάρει αναστατωμένος μετά από μια δύστροπη φελλό ή χωρίς να διακινδυνεύσει βλάβη.

Αντιμετωπίστε τον πατέρα ή φίλο σας ένα εξατομικευμένο ανοιχτήρι με την ευκαιρία της αποχώρησης ή μόνο για τα Χριστούγεννα

Μόλις η επιλογή σας γίνεται μεταξύ ανοιχτήρια μας, το διαμορφώσετε με εγχάραξη το όνομα, την ημερομηνία ή το μήνυμα. Βρείτε έμπνευση, ανάλογα με την περίπτωση για να γιορτάσουν και το πρόσωπο στο οποίο μπορείτε να προσφέρετε και να σκεφτούμε ευχάριστη αλλαγή από την επιλογή ενός γραμματοσειρά από εκείνες στις online προσφορές διαμορφωτή μας. Θα μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα αμέσως στην οθόνη σας, μην διστάσετε να κάνετε αρκετές προσπάθειες.

Το κείμενό σας θα αναπαραχθεί από την ομάδα μας με μηχανική χαρακτική, τόσο αγαπητό στους κοσμηματοπωλεία. Αυτή η τεχνική «διαμάντι» σηματοδοτεί το μέταλλο με μεγάλη ακρίβεια. Η επιφάνεια από ανοξείδωτο χάλυβα είναι ματ και έτσι παίζει με την αντανάκλαση του φωτός και την αντίθεση για τις πρώτες μέταλλο.

Αυτές οι εξατομικευμένες ανοιχτήρια θα είναι το τέλειο συμπλήρωμα σε μια ποικιλία της οινολογίας: οι καράφες, το κελάρι μπουκάλι, το καλάθι pourer. Αλλά θα είναι επίσης ένα ιδανικό εργαλείο για μια γευστική δοκιμή των κρασιών με φίλους ή στολίζουν κομψά το τραπέζι του από ένα οικογενειακό γεύμα. Αυτό είναι ένα μοναδικό εξατομικευμένο δώρο για γενέθλια, Ημέρα ή τους παππούδες του Πατέρα τα Χριστούγεννα.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.