σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

μολυβοθήκη και το σχολείο Εξατομικευμένη φωτογραφία και το όνομα


Προσαρμόσιμα εξαρτήσεις είναι ένα πρωτότυπο δώρο για έναν φοιτητή να έχουν τη διασκέδαση ενώ εργαζόταν. Προσθέστε μια φωτογραφία στο κιτ του.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα
15,90 €
- 38 ψηφοφορίες
15 σχόλια
15,90 €
- 14 ψηφοφορίες
2 σχόλια
40,90 €
- 47 ψηφοφορίες
3 σχόλια
18,90 €
- 83 ψηφοφορίες
19 σχόλια

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένο δώρο για το γραφείο» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

έθιμο κιτ για κάθε περίσταση

Μαθητής, σπουδαστής ή νεαρός εργαζόμενος, ανακαλύψτε έθιμο εξαρτήσεις μας. Τώρα θα είστε βέβαιοι να μην συγχέουμε το κιτ σχολείο σας με εκείνη του κάποιος άλλος. Ανακαλύψτε τα εξατομικευμένα δώρα μας για το γραφείο ή το σχολείο, για να προσφέρουν ένα παιδί ή έναν ενήλικα.

Για τα μικρότερα παιδιά, προσφέρουμε ένα πραγματικό κιτ μαθητής που περιέχει μολύβια, μαρκαδόρους, γόμα, κανόνες ... Είναι απλά θα προσαρμόσετε μέσω βοηθός μας με μια φωτογραφία και το όνομά του. Έτσι, το παιδί σας θα είναι πιο ευτυχισμένοι με αυτό το μοναδικό στοιχείο, πρωτότυπο και καλά εφοδιασμένο! Το ιδανικό δώρο για ένα παιδί για να την ευχαριστήσει και να προσφέρουν την ευκαιρία του σχολείου.

Προσφέρουν μια εξατομικευμένη κιτ με μια ωραία φωτογραφία

Για εκείνους που δεν χρειάζονται πλέον μολύβια ή μαρκαδόρους, προσφέρουμε περισσότερα συμβατικά μοντέλα των οποίων άνω μέρος ή το πτερύγιο μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως με μια εικόνα ή / και το μήνυμα. Ένα προϊόν για να δημιουργήσει τον εαυτό του μέσω του οδηγού προσαρμογής μας. Αυτό το δώρο φωτογραφία είναι κατάλληλο τόσο για τους άνδρες και τις γυναίκες 7 έως 77! Έρχονται σε μαύρο ή κόκκινο χρώμα.

Συγκεντρώστε όλα τα σχολικά είδη σε αυτό το πρωτότυπο και εξατομικευμένη κιτ μωρό. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα πλήρες σετ για την κόρη σας μέσα από εξατομικευμένες τσάντα σακίδιο παιδί. Είτε επιλέξετε μια εικόνα της Violetta ή Hello Kitty, όλα συνοδεύονται από το όνομα της κόρης σας, να είστε βέβαιος να δείτε τα μάτια λάμψη της και να ανακαλύψουν νέες προσαρμόσιμο συνδετικό υλικό της. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από σακίδια, σπορ τσάντα και τσάντα ώμου για το παιδί ή τον έφηβο, που σας επιτρέπει να επιλέξετε την καλύτερη σχολική τσάντα για την ηλικία του παιδιού σας, τις δραστηριότητές του, εξωσχολικές και αν είναι αγόρι ή κορίτσι.

Και για να το ολοκληρώσει μακριά, βλέπε επίσης το πλαίσιο εικόνα τσάντα μεσημεριανό μας για σνακ και να προσαρμόσετε ότι τα παιδιά σας θα γλιστρήσει σε σχολικές τσάντες τους. Ιδανικό για να συνοδεύσει το παιδί σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα προσαρμοσμένα αντικείμενα μας έκανε να μετρηθεί στα εργαστήρια μας στη Γαλλία. Αυτό εξασφαλίζει την ποιότητα και την ανταπόκριση στις εργασίες των ομάδων μας, γι 'αυτό μην περιμένετε άλλο για να δώσετε την παραγγελία σας!

Μην συγχέετε αρχική συσκευασία σας με το άλλο

Πάντα σε προσιτές τιμές, αυτά τα παιδιά τα δώρα ή η σύζυγός ιδέες δώρων κάνουν τα άριστα δώρα για τα Χριστούγεννα, γενέθλια ή Ημέρα της Μητέρας! Με ένα μοναδικό και πρωτότυπο του παρόντος, είναι σίγουρο ότι θα εκπλήξει τους αγαπημένους σας και να τους ευτυχείς παρέχοντάς τους κάτι στην εικόνα τους που θα δείξει ότι γνωρίζετε το (πολύ) καλά!

Έτσι πάει μπροστά, να επιλέξουν από έθιμο κιτ μας το μοντέλο της επιλογής σας, να ξεκινήσετε τη δημιουργία, επιλέξτε τις εικόνες σας, να προσθέσετε κείμενο. Ορισμένα εφέ, μια πρωτότυπη γραμματοσειρά και voila! Το δώρο σας είναι έτοιμο, δεν μένει παρά να προσθέσουμε την εμπειρία μας!

Και για να ολοκληρώσει τη συλλογή σας από εξατομικευμένα δώρα, έθιμο ανακαλύψετε επίσης θήκες για είδη καλλωπισμού μας και θήκη μακιγιάζ για να μεταφέρουν προϊόντα περιποίησης σας εύκολα!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.