σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Προσωπικής υγιεινής τσάντα και μακιγιάζ Εξατομικευμένη με τη φωτογραφία σας


Πάρτε τσάντα ταξιδιού τουαλέτας σας ή εξατομικευμένη make-up με μια προσωπική φωτογραφία και ένα ωραίο μήνυμα.
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα
νέα προϊόντα
15,90 €
15,11 €
- 4 ψηφοφορίες
1 σχόλιο
15,90 €
- 35 ψηφοφορίες
6 σχόλια
15,90 €
- 16 ψηφοφορίες
2 σχόλια
19,90 €
- 36 ψηφοφορίες
1 σχόλιο

Άλλα δώρα της κατηγορίας «Εξατομικευμένο δώρο για το Μπάνιο» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Προσωπικής υγιεινής τσάντα και μακιγιάζ Προσαρμοσμένη για κάθε περίσταση

Εξατομικευμένη τσάντα τουαλέτας είναι ένα δώρο που προσφέρει περισσότερα. Όλοι επηρεάζονται από την ημερομηνία αυτή, τα παιδιά, όπως και οι ενήλικοι. Δεν είναι η έλλειψη ευκαιριών για να παρέχει τέτοιου είδους πρακτικά στοιχεία.

Εμείς δεν σκεφτόμαστε πάντα και όμως οι γυναίκες ήθελαν να έχουν πολλά σετ μακιγιάζ: ένα κιτ για να χωρέσει στην τσάντα και ένα για το μπάνιο είναι ελάχιστες. Υπάρχουν τόσες πολλές ευκαιρίες για να προσφέρουν αυτό το πολύ θηλυκή αντικείμενο ως Ημέρα της Μητέρας με τη φωτογραφία των παιδιών, τα Χριστούγεννα με το πορτραίτο του όλη την οικογένεια και συμπληρώθηκε με σοκολάτες ή ακόμη και γενέθλια.

Ένας άνθρωπος που ταξιδεύει πολύ για επαγγελματικούς λόγους, πρέπει να ταξιδεύουν περιποίησης της, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων καθημερινής χρήσης. Εξατομικευμένη σακούλα τουαλέτα με μια φωτογραφία της οικογένειάς του να αναλάβει καλύτερο διαχωρισμό.

Συνδυάστε πρακτική και αισθητική χάρη σε ένα ωραίο εξατομικευμένη τσάντα τουαλέτας

Τα παιδιά που αρχίζουν σε αποικίες ή στρατόπεδα, όπως φέρουν μαζί τους μια φωτογραφία των γονιών, ο καλύτερος φίλος τους ή το κατοικίδιο ζώο τους. Τι καλύτερος τρόπος για να κρατήσει επαφή με τα μάτια ότι το πλύσιμο των δοντιών σας πριν από αυτούς τρεις φορές την ημέρα; Ένα μπάνιο αίθουσα στοχαστικό δώρο που θα αποφύγει πολλά δάκρυα, λόγω διαχωρισμού. Το έθιμο αυτό το αντικείμενο είναι απαραίτητη για τους κατοίκους οι οποίοι πρέπει να παραμείνουν στο σχολείο όλη την εβδομάδα. Για τα μεγαλύτερα παιδιά, μια φωτογραφία του αγαπημένου τους το πάθος θα είναι ένα οικογενειακό πορτρέτο.

Όποια και αν είναι το φύλο ή την ηλικία, εξατομικευμένες μακιγιάζ θήκη έχει χρησιμότητα. Αυτό το πρακτικό στοιχείο για το μπάνιο ή να πάει σε ένα ταξίδι μπορεί να είναι για κάθε μέλος της οικογένειας να αντικατασταθεί σύμφωνα με το φορούν ή αλλαγές στη γεύση. Το κιτ μακιγιάζ είναι για τα κορίτσια, μικρό ή μεγάλο. Ένα μικρό εξατομικευμένο δώρο που είναι πάντα διασκεδαστικό.

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.