σε Ελλάδα
-10% από 3 προϊόντα με τον κωδικό

Waterman πένα χαραγμένα με ένα εξατομικευμένο κείμενο


Ανακαλύψτε στυλό Waterman μας να προσαρμόσιμη στυλό ή rollerball με εγχάρακτη μήνυμα. Ένα δώρο που συνδυάζει την πρωτοτυπία και χρήσιμο!
Ταξινόμηση κατά: τιμή - δημοτικότητα

Άλλα δώρα της κατηγορίας «εξατομικευμένη στυλό» μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Εξατομικευμένη στυλό Waterman για κάθε περίσταση

Κατασκευάζεται στη Γαλλία, κοντά στο Nantes, οι Waterman επώνυμα προϊόντα αντιπροσωπεύουν το υψηλό τέλος των στυλό μας προσφέρουν. Ψάχνετε για ένα ωραίο δώρο για τους άνδρες ή απλά θέλετε να σας κάνει ευτυχισμένο; Εδώ το έθιμο Waterman στυλό! Με κομψό σχεδιασμό τους, είναι τόσο κομψό και πρωτότυπο, και προσφέρουν μια ασύγκριτη άνεση γραφής.

Ένα μοναδικό χαρακτικό έθιμο σας Waterman στυλό

Ανακαλύψτε όλα τα μοντέλα Waterman διαθέσιμη στις κατάστημά μας: η γάστρα και συλλογές Ημισφαίριο, ή ο ειδικός συλλογή, αποφασιστικά αρσενικό γραμμές. Στυλό για όλα τα γούστα και σε όλες τις τιμές.

Προσφέρετε ένα στυλό Waterman χαραγμένα με ένα όνομα ή ένα μήνυμα

Σας προσφέρουμε ποιότητα εξατομίκευσης με ισχυρά εργαλεία καύση. Κάψτε το μοντέλο της επιλογής σας με ένα μήνυμα ή ένα όνομα για να αποκτήσετε ένα μοναδικό προϊόν. Η χάραξη με λέιζερ faisseau αποκαλύπτει το σώμα συστατικό ορείχαλκο του εθίμου Waterman στυλό. Αυτό παρέχει ένα αμετάβλητο σήμανση χρυσή απόδοση των χρωμάτων για το πιο όμορφο αποτέλεσμα. Μπορείτε να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα των γραμματοσειρών που είναι ένα δώρο για ένα παιδί, γονέας, ή για τον εαυτό σας. Λευκό, μαύρο, χρυσό ή ασήμι, κλασικό ή κομψό, μπορείτε να βρείτε την ευτυχία σας ανάμεσα σε πολλά μοντέλα μας. Είτε είστε μάλλον στυλό ή στυλό, αυτό θα κάνει ακριβώς την επιλογή σας.

Τα Waterman Όλα τα προϊόντα μας παραδίδονται σε αρχικό τους πλαίσιο, τέλεια συσκευασία για ένα εξατομικευμένο δώρο. Μπορείτε να πάρετε περισσότερο από μια διεθνή εγγύηση 3 ετών. Είναι αυτό το ιδανικό για έναν γάμο να ευχαριστήσω μάρτυρές σας. Για μια επιχείρηση, θα παράσχει επίσης ένα στυλό υψηλής ποιότητας καλύτερα τους πελάτες σας!

Αυτό το κατάστημα έχει μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα σας. Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν λάθη.
Gravissimo είναι μια σοβαρή γαλλική εταιρεία, η οποία εξασφαλίζει μια παράδοση στη χώρα σας.
Εξυπηρέτηση Πελατών Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 π.μ. έως 13 ρΜ και από την 14η έως 18η
+33972554532 (Στα Αγγλικά) ή service.client@gravissimo.fr
ειδήσεις
κριτικές πελατών .
πληρωμές CB - MasterCard - έλεγχος - PayPal - μεταφορά
πληροφορίες
IPhone / iPad
άλλες υπηρεσίες
πνευματική ιδιοκτησία Gravissimo © 2007-2018 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.